12 C
Trogir
NaslovnicaKULTURAIzložba gradu i vrtiću za rođendan: "Mi smo dica ovog grada"

Izložba gradu i vrtiću za rođendan: “Mi smo dica ovog grada”

Vrtić slavi punih četrdeset godina 

„Danas nam je divan dan, našem vrtiću i gradu rođendan!“ pjevala su dječica na otvorenju izložbe “Mi smo dica ovog grada” koje je uprilićeno u ponedjeljak u atriju Muzeja grada Trogira. 

Izloženim radovima i prigodnim programom uputili su najljepše čestitke svom četrdesetogodišnjem vrtiću i gradu za rođendan. 

Uz program kojeg je vodila odgojiteljica Anita Alić , a u kojem su nastupili polaznici DV Sunce i DV Pčelica, prigodne riječi djeci te njihovim roditeljima, bakama i djedovima, otvorivši izložbu, uputila  je zamjenica gradonačelnika Ruža Kovačević Bilić.  

Ravnateljica DV Trogir Ana Belas čestitala je ovu veliku obljetnicu svim polaznicima vrtića i djelatnicima jer, kako je kazala, četrdeset godina uspješnog rada i djelovanja vrtića ukazuje na činjenicu da je DV Trogir mjesto zadovoljnog, veselog i kreativnog djetea, dječja kuća u kojoj se očituje zajedništvo djece, roditelja i svih djelatnika. 

Uputila je poziv svim sugrađanima da razgledaju izložbu koja ostaje otvorena do 10. studenoga te da pogledaju predstave koje će se pod nazivom „Mi smo dica ovog grada“ održati 8.,9. i 10. studenoga u prostorijama Vatrogasnog doma. 

Foto: IRM

{gallery}vrticizlozba2{/gallery}

ZADNJE OBJAVE