21 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRIzabrano novo vodstvo Kluba mladih Trogir

Izabrano novo vodstvo Kluba mladih Trogir

Na Izbornoj skupštini Kluba mladih Trogir, koja se održala u subotu u Gradskoj vijećnici, članovi su izabrali novo vodstvo koje će ih predstavljati u narednom razdoblju. 

Za predsjednika je izabran Petar Coce, za zamjenika predsjednika Dominik Petar Čavka, a za članove Upravnog odbora Petra Kakić, Ivan Kojundžić i Petar Novak. 

“Želio bih da vlastitim primjerima pokažemo da mladi kada žele nešto postići, uz volju, želju i trud to mogu ostvariti. Želja mene kao predsjednika je da što prije krenemo s konkretnim radom i da na taj način privučemo što više mladih ljudi. Svi smo svjesni da su mladi zanemareni i svjedoci smo da iz dana u dan isti napuštaju našu domovinu u potrazi za nečim boljim. Mladima je potreban poticaj za veći angažman u društvu. Mladi ljudi našeg grada željni poboljšanja trenutne situacije, svi ste dobrodošli i željno Vas očekujemo u što većem broju u idućem okupljanju Kluba mladih Trogir. Vi i vaše ideje su naš motiv i naša želja za bolje sutra. Vjerujemo da možemo zajedno raditi na poboljšanju situacije za dobrobit mladih i za naš grad.” rekao je novoizabrani predsjednik Petar Coce. 

Foto: Klub mladih Trogir

ZADNJE OBJAVE