14.8 C
Trogir
Subota, 24 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Izabran trogirski najpolicajac: Mario Đikić je primjer policajca kakav bi svaki od...

Izabran trogirski najpolicajac: Mario Đikić je primjer policajca kakav bi svaki od nas zaista trebao biti

Blagdan je Svetog Mihovila, između ostalog, zaštitnika policije koja danas obilježava svoj dan. Kao i svake godine, to je bio povod biranja najpolicajca Trogira.

Kao vođa ophodnje u PP Trogir, 29-godišnji Mario Đikić najbolji je trogirski policajac u ovoj godini, odlučili su tako njegove kolege i nadređeni na čelu s načelnikom Markom Doljaninom, a najboljeg policajca i načelnika primio je danas gradonačelnik Ante Bilić uz zamjenicu Ružu Kovačević Bilić kako bi im još jednom zahvalili na djelovanju i suradnji.

-Čestitam mladom policajcu Đikiću na nagradi. Posebno priznanje je kada te kolege predlože. Imamo jako dobru suradnji s PP Trogir te ćemo i dalje zajedno raditi na prevenciji i sigurnosti, kazao nam je gradonačelnik Bilić, koji je Mariu uručio ručni sat kao prigodni poklon i Zahvalnicu za dugogodišnji i osobiti doprinos sigurnosti grada Trogira.

-Ovo mi jako puno znači. Sedam godina radim u postaji na poslovima vezanim uz nadzor prometa i očevida prometnih nesreća. Hvala kolegama i načelniku Doljaninu što su prepoznali moj trud. Raditi na cesti i u prometu bude naporno, pogotovo ljeti zbog dolaska turista. Ovim putem se zahvaljujem i čelnim ljudima Grada na prijemu, ističe najpolicajac Đikić.

-Mario je primjer policajca kakav bi svaki od nas zaista trebao biti. Odlučan i hrabar u situacijama koje to zahtijevaju, a istovremeno pristojan, kulturan i strpljiv u komunikaciji s građanima. Nagrađen je mladi policajac jer se proteklih godina postaja „pomladila“. Imamo svega nekoliko kolega starijih od 40 godina, kaže načelnik Doljanin.

Tekst: AL

Foto: Grad Trogir (Dino Čaljkušić)

ZADNJE OBJAVE

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...

Policija će tijekom vikenda vršiti pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda...

Izviješće o stanju sigurnosti na području grada Trogira

Izviješće o stanju sigurnosti predstavio je načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin na 28. sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira održanoj u srijedu, 21....