2 C
Trogir
Subota, 22 siječnja, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRUdruga TOMS je s razlogom nositelj Plakete Grada Vukovara

Udruga TOMS je s razlogom nositelj Plakete Grada Vukovara

Udruga tjelesnih invalida TOMS s još dvije prijateljske udruge, Udrugom osoba s invaliditetom „Prijatelj” i Udrugom tjelesnih invalida Sinj već 17 godina provodi akciju “Moje svjetlo za moj Vukovar”. Tim povodom su predsjednika Udruge TOMS Ivicu Bašića i suradnike prošlog vikenda u Vukovaru primili čelnici Grada Vukovara na čelu s gradonačelnikom Ivanom Penavom.

U sklopu spomenutog projekta financiraju se dvije obitelji kroz godinu dana, mjesečno po 1.000,00 kuna. Ujedno Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Vukovarski leptirići“ donira se radni materijal, a dvije su obitelji opremljene poklon paketima higijenskih potrepština i namirnica u vrijednosti od 2.000,00 kn. Također jedna samohrana majka iz Udruge Vukovarski leptirići jednokratno je dobila 2.000,00 kn.

  • “Suradnja između Grada Vukovara i Udruge TOMS traje već 17 godina i izrasla je u dugogodišnje prijateljstvo”, rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, zahvaljujući na kontinuiranoj pomoći i ističući kako je iz tog razloga Udruga TOMS nositelj Plakete Grada Vukovara.

Udruga tjelesnih invalida TOMS zahvaljuje se osnovnim i srednjim školama iz grada Trogira i okolice te lokalnim samoupravama Gradu Trogiru, općinama Marina, Seget i Okrug, HVIDRA-i Trogir, političkim strankama te svim građanima koji su kupovinom svijeća sudjelovali u akciji i doprinijeli da se i ove godine prikupe sredstva za pomoć Vukovarskim obiteljima.

Izvor: Udruga TOMS

ZADNJE OBJAVE