17 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRI TEBE SE PITA!: Započinje druga faza ovogodišnjeg izdanja projekta participativnog budžetiranja...

I TEBE SE PITA!: Započinje druga faza ovogodišnjeg izdanja projekta participativnog budžetiranja u Trogiru

U četvrtak, 27. listopada započinje druga faza ovogodišnjeg izdanja projekta participativnog budžetiranja u Trogiru, „I TEBE SE PITA!“. Ukupni budžet namijenjen građanima Trogira na izravno raspolaganje je 1.350.000 kuna, a ove godine pristigla su ukupno 283 prijedloga malih komunalnih investicija. Na javnim tribinama, izravnim glasanjem, građani biraju koje će se investicije uvrstiti u proračun za 2023. godinu.

  • Hvala svim građanima koji su poslali prijedloge i pozivam sve da dođu na tribine u svojim mjesnim odborima, neovisno o tome jesu li sami poslali prijedlog ili nisu. Važno je doći i sudjelovati jer građani sami najbolje znaju koje su ključne potrebe u njihovom susjedstvu, a imat ćemo priliku i razgovarati o drugim projektima grada i o svemu što ih zanima. Kroz „I tebe se pita!“ u četiri godine napravili smo više od stotinu malih investicija i vjerujem da ćemo u narednih par godina riješiti većinu komunalnih potreba diljem grada, poručio je gradonačelnik Ante Bilić.

JAVNE TRIBINE ODRŽAT ĆE SE PO SLJEDEĆEM RASPOREDU:

MO Žedno/Mastrinka, četvrtak, 27. listopada, 17 sati, Hotel Sv. Križ,

MO Arbanija, četvrtak, 27. listopada, 19 sati, Hotel Sv. Križ,

MO Plano, petak, 28. listopada, 18 sati, DV Leptirić, Plano,

MO Drvenik Veli, subota, 29. listopada, 10 sati, Mjesni odbor,

MO Drvenik Mali, subota, 29. listopada, 12 sati, Mjesni odbor,

MO Grad, srijeda, 2. studenog, 18 sati, Gradska vijećnica,

MO Čiovo, četvrtak, 3. studenog, 18 sati, KUD Kvadrilja,

MO Travarica, petak, 4 studenog, 18 sati, Vatrogasni dom DVD-a Trogir.

ZADNJE OBJAVE