12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRI TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na...

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su sami poslali u sklopu projekta participativnog budžetiranja „I tebe se pita“.

U istim terminima bit će održano i elektronsko glasanje za one građane koji su odlučili svoj glas dati tim putem. Svi koji su se registrirali za e-glasanje, na e-mail adresu dobit će link za glasanje na kojemu će moći vidjeti popis svih projekata i dati glas onome koji smatraju prioritetom. Dodatne informacije bit će objavljene u narednim danima.

-Vidimo se sljedeći tjedan na javnim tribinama koje ćemo održati u skladu sa svim mjerama, zbog čega smo i mijenjali nekoliko dosadašnjih lokacija te smo se prebacili u veće prostore. Pozivam sve na dodatan oprez, ne samo na tribinama, nego i inače. Još jednom ću podsjetiti da nije moguće glasati i na tribini i elektronski, kazao je trogirski gradonačelnik Ante Bilić.

-Ušli smo u završnu fazu projekta. Ima 243 prijedloga u osam mjesnih odbora. Slijedilo je razdoblje njihove evaluacije i sada se intenzivno pripremamo za glasanje. Većina prijedloga se odnosi na uređenje javnih i zelenih površina, intervencija u prometu i javnu rasvjetu. Također, ove godine stiglo je puno prijedloga hortikulturnih uređenja, ističe zamjenica gradonačelnika Ruža Kovačević Bilić.

ZADNJE OBJAVE