12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRHumanitarna izložba “LUT kod Radovana” otvara se 3. svibnja!

Humanitarna izložba “LUT kod Radovana” otvara se 3. svibnja!

“LUT kod Radovana”, naslov je humanitarnog i zanimljivog izložbenog projekta Likovne udruge Trogir Osnovne škole Majstora Radovana koji ostvaruju u suradnji s Muzejom grada Trogira.

Ova prodajna izložba humanitarnog karaktera bit će postavljena u izložbenom prostoru Muzeja grada Trogira od 3. do 9. svibnja 2022. godine, a čine ju zanimljivi radovi na kojima su kombinirano radili članovi LUT-a i učenici OŠ Majstora Radovana pod vodstvom nastavnice likovne kulture, Magdalene Kudelik, ujedno i predsjednice LUT-a. Otvaranje izložbe održat će se u utorak, 3. svibnja u 19:30.

Sredstva prikupljena prodajom slika izloženih na zložbi namijenjena su operaciji uha učenice Osnovne škole Majstora Radovana, operaciji za koju je potrebno prikupiti ukupan iznos od 30 000 eura. Dragi sugrađani i prijatelji, vjerujemo da ćete se – kao i uvijek do sada – rado odazvati ovoj humanitarnoj akciji i kupnjom izloženih slika pomoći osiguravanju sredstava za operaciju povratka sluha naše mlade sugrađanke.

Radno vrijeme izložbenog postava je od ponedjeljka do petka, ujutro od 9:00 do 12:00 i poslijepodne od 16:00 do 19:00, a subotom ujutro od 9:00 do 12:00 sati.

Tekst & Foto: MGT

ZADNJE OBJAVE