24 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRGRADONAČELNIK BILIĆ PRIMIO NAJBOLJEG POJEDINCA U GAĐANJU IZ PIŠTOLJA RAZVODNIKA DARKA VLADIĆ

GRADONAČELNIK BILIĆ PRIMIO NAJBOLJEG POJEDINCA U GAĐANJU IZ PIŠTOLJA RAZVODNIKA DARKA VLADIĆ

Svečanim postrojavanjem sudionika te dodjelom pehara i medalja najuspješnijim ekipama i pojedincima krajem lipnja na Automatiziranom strelištu “Vrapčanski potok” u Zagrebu završeno je 27. prvenstvo Hrvatske vojske u streljaštvu. Na prvenstvu je sudjelovalo 13 ekipa, odnosno 97 natjecatelja i natjecateljica iz postrojbi Hrvatske vojske i Ministarstva obrane. Nositelj organizacije i provedbe prvenstva bilo je Zapovjedništvo za potporu, a voditelj natjecanja bojnik Željko Posavec, zapovjednik Automatiziranog strelišta “Vrapčanski potok”.

Natjecanje u streljaštvu provodilo se u tri kategorije, kategoriji puška muški velikog kalibra na udaljenosti 200 metara VHS D2, zatim u kategoriji pištolj muški velikog kalibra na udaljenosti 25 metara te u kategoriji pištolj žene velikog kalibra također na udaljenosti od 25 metara.

Prvenstvo je službeno zatvorio izaslanik načelnika Glavnog stožera OSRH-a i zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-pukovnik Mladen Fuzul dodijelivši najboljim strijelcima medalje i pehare.

Pored ostalih nagrađenih sudionika u ukupnoj pojedinačnoj konkurenciji od muškaraca istaknuo se kao najbolji pojedinac u gađanju iz pištolja razvodnik DARKO VLADIĆ iz sastava HRM-a. Inače, Vladić je iz Trogira, točnije cijeli život živi u Arbaniji. Otac je dvije djevojčice. Djelatnik je Oružanih snaga Republike Hrvatske i pripadnik HRM-a. Aktivno (vojno) bavi se streljaštvom. 2019. godine Vladić je dobio osobnu nagradu Grada Trogira. Tim povodom danas ga je u Salonu Grada primio trogirski gradonačelnik Ante Bilić sa zamjenikom Viktorom Novakom.

Fotogalerija: Dino Čaljkušić

ZADNJE OBJAVE