12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRGrađanska platforma Zajedno za Trogir predstavila kandidate za nadolazeće lokalne izbore

Građanska platforma Zajedno za Trogir predstavila kandidate za nadolazeće lokalne izbore

Bliže se lokalni izbori te je Građanska platforma Zajedno za Trogir predstavila kandidate za nadolazeće izbore. Njihov kandidat za gradonačelnika je Ivan Šustić, a listu za Gradsko vijeće predvodit će Ante Škrobica. Slogan kampanje glasi – Trogir može bolje. 

  • Narednih ćemo mjeseci građanima Trogira predstavljati naše programske ideje, a već sada mogu reći kako bi prva promjena koju bismo napravili bila uvođenje potpune transparentnosti po pitanju gradskih financija, poručio je gradonačelnički kandidat Ivan Šustić.
  • Trogir je predugo u rukama interesnih skupina koje desetljećima kroje politiku, a svakih nekoliko godina po potrebi promijene boju stranačkog dresa. Vrijeme je da im se suprotstavimo te da iz temelja promijenimo trogirsku političku scenu! Čast mi je biti dio tima koji će ponuditi strukturne promjene u načinu vođenja grada i upravljanju javnim sredstvima, kazao je nositelj liste Ante Škrobica

Najavljeno je pokretanje podcasta “Trogir može bolje” koji će se na Facebook stranici i YouTube kanalu Platforme emitirati svakog četvrtka u 20.00 sati.  

ZADNJE OBJAVE