19 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRGoti Maričić: Nadamo se novim bodovima u Rijeci

Goti Maričić: Nadamo se novim bodovima u Rijeci

Rukometaši Trogira u subotu, 23. listopada u Rijeci igraju utakmicu 7. kola Premijer lige protiv domaćeg Zameta. Utakmica se igra u Centru Zamet s početkom u 18 sati.


Nakon osvojenog boda u Bjelovaru i pobjede kući protiv Moslavine Trogirani su uhvatili priključak na tablici i s 5 bodova na kontu samo su bod iza domaćina koji se nalazi na trećem mjestu u grupi B Premijer lige.
 

– Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i doći do pobjede, neće biti lako, ali potrudit ćemo se. Ekipa je u dobrom stanju i nadam se da će to pokazati na terenu. Jača strana ekipe Zameta je igra jedan na jedan koja je jako dobra, a slabija strana im je rotacija, tako da se nadam da ćemo ih zahvaljujući našoj brzini pobijediti i u Trogir donijeti bod ili čak dva, rekao je Boris Popović, trener MRK Trogir.

-Ekipa Zameta je vrlo dobar protivnik, do sada su odigrali iznad prosjeka. Igraju timski i dosta brz rukomet, a dobra im je igra jedan na jedan. Odlično smo se pripremili. Prednost nam je naša dobra obrana kao što smo igrali posljednjih nekoliko utakmica, trčimo dobro i mi i oni, nadam se da ćemo biti cjelokupni na terenu i da ćemo u Trogir donijeti dva boda, poručio je Goti Maričić, igrač MRK Trogir.

ZADNJE OBJAVE