34 C
Trogir
Srijeda, 29 lipnja, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVAGibonni u trogirskoj Kuli Kamerlengo otvara ovogodišnji KulaKula Festival!

Gibonni u trogirskoj Kuli Kamerlengo otvara ovogodišnji KulaKula Festival!

Najljepša festivalska priča grada sretnog trenutka vraća se uz ponajveće ime hrvatske glazbene scene – KulaKula festival dovodi Gibonnija u Kulu Kamerlengo!

Već je prošlo pet godina kako Trogir svakog prvog vikenda u kolovozu uživa u najvećim imenima kako hrvatske tako i regionalne glazbene scene. Ništa drugačije neće biti ni ove godine u jubilarnom petom izdanju festivala koje će se održati od 04. do 06. kolovoza, a prije objave festivalskog line-upa organizatori su se odlučili za slavljenički koncert 01. srpnja uz pomoć Gibonnija.

  • “KulaKula festival pokrenut je još prije pet godina iz potrebe za kreiranjem urbane koncertne scene u Trogiru. Ove godine dovodimo zaista najveći festivalski line up s jednim iznimno velikim regionalnim imenom a prije otkrivanja što ćemo slušati u kolovozu – prvog dana srpnja poklanjamo vam Gibonnija. Smatram da Trogir i impresivna Kula Kamerlengo zaslužuju ovakvog izvođača”, rekao nam je Antonio Franić, organizator KulaKula festivala.

Festival koji se uspješno održao čak i u pandemijska vremena jedna je od najljepših malih glazbenih priča na Jadranu, pa vam svakako preporučamo da ga posjetite i pratite u narednom periodu na društvenim mrežama festivala KulaKula.

Ovog tjedna očekuje nas otkrivanje obljetničkog line upa, a prije toga potražite ulaznice za koncert Gibonnija 01. srpnja – sve to u sustavu Entrio.hr.

Foto: Franko Kelam / Dario Horvat / Saša Huzjak

ZADNJE OBJAVE