13.9 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica DOGAĐAJI ELGRAD PREDSTAVLJA NOVI KATALOG PROIZVODA I USLUGA ZA 2018.

ELGRAD PREDSTAVLJA NOVI KATALOG PROIZVODA I USLUGA ZA 2018.

Tvrtka ELGRAD, vodeća hrvatska tvrtka u trgovini i konfekcioniranju pločastih materijala predstavlja svoj aktualni Katalog proizvoda i usluga za 2018. godinu.

Široki asortiman, renomirani proizvođači, kontinuirano praćenje trendova u suvremenom dizajnu, svakodnevno unapređivanje razine prodaje, pouzdanost i brzina isporuke, samo su neke od odlika tvrtke ELGRAD koje klijenti i kupci prepoznaju i odabiru još od davne 1994. godine, a visokokvalitetnu i opsežnu ponudu potvrđuje i novi Katalog proizvoda i usluga za 2018. godinu. 

Tako ćete u Katalogu u poglavlju Materijali, pronaći uistinu sve što vam je potrebno za izradu namještaja po vašoj ideji i mjeri. Zastupljeni su svi materijali iz asortimana ELGRAD-a, od iveral dekorativne kolekcije od oplemenjene iverice, do ponude Acryl visokog sjaja, FENIX NTM – super mat efekt, visokotehnoloških materijala, LAMINAM keramičkih ploča visoke otpornosti i tvrdoće, GetaCore kompozitnih ploča, laminata (ultrapas), MDF ploča i mnogih drugih materijala. Uz istaknuto, ovdje ćete pronaći i poglavlje s kuhinjskim radnim pločama i širokim spektrom dekora kuhinjskih radnih ploča. 

Značajan dio Kataloga čini poglavlje s Okovima uz popratni indeks okova te poglavlje s kliznim stijenama i alu okvirnicama. Posebno su predstavljene i sve usluge tvrtke ELGRAD, a koje uključuju optimiranje krojnih mjera, piljenje prema mjerama kupaca, ravno kantiranje, CNC krivolinijsku obradu i kantiranje, lasersko kantiranje i usluge prešanja. U novom Katalogu, također se možete upoznati i s kompletnim asortimanom ponude atraktivnih napa, sudopera i slavina renomiranih proizvođača.

Uz detaljan katalog svih ELGRAD-ovih proizvoda koji na više od 400 stranica ovog lako pretraživog i praktičnog izdanja nudi usluge i sve aktualne proizvode za 2018. godinu, objavljeno je i posebno izdanje  –  Katalog kućanskih aparata i sudopera za 2018., s izdvojenom najnovijom ponudom, uz jasno istaknute brandove vodećih renomiranih proizvođača uz sve specifikacije svakog proizvoda i jasno istaknute cijene. 

Katalog kućanskih aparata sadrži bogatu ponudu ploča za kuhanje, pećnica, mikrovalnih pećnica, perilica posuđa, kuhinjskih napa, ugradbenih hladnjaka, samostojećih hladnjaka, sudopera,  slavina i popratnog pribora. 

Inače, tvrtka ELGRAD prva je na hrvatsko tržište uvela prodaju i konfekcioniranje pločastih materijala na osnovi iverice, te niz inovacija u tom segmentu trgovine. U svom asortimanu nudi proizvode renomirane austrijske tvrtke Egger, čiji je ELGRAD vodeći regionalni distributer. Uz prisutnost u Hrvatskoj s dva prodajna centra u Zagrebu (Jankomir i Žitnjak) te centrima u Rijeci, Zadru, Sisku, Varaždinu, Puli i Slavonskom Brodu, tvrtka ELGRAD otvorila je i svoj prodajni centar u Beču, a prisutna je i s prodajnim centrima u Sarajevu i Banja Luci. 

Proizvodi i usluge tvrtke ELGRAD dostupni su, uz sve navedene prodajne centre i u suvremenom ELGRAD web shopu: https://webshop.elgrad.hr/hrvatski/online-trgovina_1/

(Sponzorirani članak)

ZADNJE OBJAVE

Čestitamo 25. listopada – Dan darivatelja krvi

25. listopada 1953. godine u Željezari Sisak održana je prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa

Započinju tribine „I tebe se pita!“: Trogirani, dođite i birajte male komunalne investicije u vašem mjesnom odboru!

Tribine se održavaju sljedeći tjedan, od ponedjeljka do subote, po svim mjesnim odborima, a u istim terminima bit će i online...

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...