18 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIREkipa ŽVRK VETERANKA TROGIR treća na međunarodnom rukometnom turniru „Srce Bosne“

Ekipa ŽVRK VETERANKA TROGIR treća na međunarodnom rukometnom turniru „Srce Bosne“

ŽVRK VETERANKA TROGIR sudjelovala je na jednom od najprestižnijih međunarodnih veteranskih rukometnih turnira „Srce Bosne“ koji se 7. put održao na Vlašiću uz sudjelovanje brojnih ekipa iz 6 država

Veteranke Trogira ostvarile su veliki uspjeh osvojivši 3. mjesto u jakoj konkurenciji veteranki u kojoj su u polufinalnoj utakmici za ulazak u finale izgubile jedan gol razlike od ekipe Moslavina – Kutina koje su kasnije osvojile prvo mjesto na turniru.

Kao poseban uspjeh ističemo i dobivenu pojedinačnu nagradu koju je osvojila Andrea Hrga za najbolju golmanicu turnira. Posebno iznenađenje veterankama Trogira priredili su organizatori turnira ekipa VRK Borac Travnik koji su veteranke Trogira za godine vjernosti dočekali kao kraljice te im sve drugo poklonili prekrasnu tortu koja govori više od tisuću riječi.

Veteranke Trogira još jednom su na najbolji mogući način predstavile svoj Grad Trogir te se od srca zahvaljuju Zajednici sportskih udruga Grada Trogira, Turističkoj zajednici Grada Trogira, Gradu Trogiru te svim privatnim donatorima koji su im omogućili sudjelovanje na ovoj velikoj sportskoj manifestaciji.

Konačan poredak ekipa u ženskoj konkurenciji: 1. Moslavina Kutina, 2. Podgorica/Istra, 3. ZVRK Veteranka Trogir.

Poredak u muškoj konkurenciji: 1. RK ČELIK Zenica, 2. Kamičak – Sinj, 3. Bosna – Visoko.

Najbolja golmanica turnira je Andrea Hrga (Trogir) i golman Edin Bukva (Bosna), najbolji strijelci Zorica Mugoša (Podgorica/Istra u srcu) i Edin Bajramović (Čelik), najbolja igračica je Marina Lacković (Moslavina) i igrač Neno Gašpar (Kamičak).

Izvor: ŽVRK Veteranka Trogir

ZADNJE OBJAVE