20 C
Trogir
NaslovnicaSPORTEkipa Segeta pobjednik 12. Memorijalnog malonogometnog turnira „Pere Brešan - Jeva"

Ekipa Segeta pobjednik 12. Memorijalnog malonogometnog turnira „Pere Brešan – Jeva”

Završnica dvanaestog po redu Memorijalnog malonogometnog turnira „Pere Brešan-Jeva” održana je, 7. siječnja, u prepunoj sportskoj dvorani Vinko Kandija.

Na glavnom dijelu turnira sudjelovalo je dvanaest momčadi iz Trogira i okolice: Torcida Trogir, Torcida Igralište , Mnk Trogir, Putna, Požarina Čiovo, Mnk Kalac, Plano, Seget, Mnk Okruk, Vatrogasci Trogir, Blizna, Torcida Marinski kraj.

U finalu su igrale ekipe Seget i Torcida Igralište gdje je ekipa Segeta nadigrala protivnike i slavila, nakon penala, rezultatom 2:2 (7:6).

Za treće mjesto borile su se ekipe Torcida Trogir i MNK Kalac, a rezultatom 5:2 pobjedu su odnijeli igrači Torcide Trogir.

Igrao se i revijalni veteranski turnir, na kojem su sudjelovale 4 ekipe: Veterani Trogir, Veterani Seget, Veterani Okrug i Veterani Marina.

Pobjedu je odnijela ekipa Veterani Trogir, koji su rezultatom 2:1 pobijedili ekipu Veterana Seget.

Nije izostao ni navijački dio turnira na kojem su sudjelovale ekipe iz podružnica čitave Dalmacije, a pobjednik tog djela je Torcida Šibenik, dok je drugo mjesto pripalo Torcidi Brda uz rezultat 2:2 (5:4).

Na kraju turnira najboljima su podijeljeni pehari, a uručili su im ih gradonačelnik Ante Stipčić, dugogodišnji trener i igrač Petar Geić te Tomislav Poljičanin prvi predsjednik Kluba navijača Torcida Trogir.

Na kraju lijepa gesta organizatora Torcide Trogir koji su sav prikupljeni novac od ulaznica, čija je cijena iznosila simboličnih 10 kuna, odlučili donirati u humanitarne svrhe, a najmlađima su podijelili i 100 nogometnih lopti.

Svaka ulaznica bila je ujedno i lutrija, te su najsretniji gledatelji kući otišli s bogatim nagradama, a podijeljeni su: originalni dres Hajduka, šal “Hajduk Split retro” ,okvir za registarske pločice Hajduk živi vječno te nekoliko večera.

– Svaku godinu sve je više ekipa iz Trogira i okolice, pa se tako ovu godinu prijavilo čak četiri ekipe više nego lani. Turnir je završio s velikim uspjehom i s ciljem da mali nogomet podignemo na veću razinu u našem gradu, rekao je predsjednik Torcide Trogir Ivan Brkan zahvalivši se glavnom pokrovitelju Gradu Trogiru te ostalim sponzorima na pomoći pri organizaciji ovog, već tradicionalnog turnira.

ZADNJE OBJAVE