19 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRDrugi dan Dalmatinko cupa: Hajduk i Dinamo dominantni u odnosu na konkurenciju

Drugi dan Dalmatinko cupa: Hajduk i Dinamo dominantni u odnosu na konkurenciju

Nakon prvog dana u kojem nije nedostajalo golova i dobrih poteza i u drugom danu turnira, mlade kategorije Hajduka i Dinama istaknule su se u odnosu na konkurenciju i brojem postignutih golova.

Hajduk je u muškoj kategoriji U12 slavio protiv ekipe Dilja rezultatom 9:0, dok su protiv iste ekipe u kategoriji U8 slavili s čak 16:0 te u istoj kategoriji protiv ekipe Spinuta 13:0.

Dinamo je također bio uvjerljiv, s nešto manje postignutih golova, a svoju najveću golijadu od 12:0 postigli su protiv ekipe DNK Talent u kategoriji U9.

I Hajduk i Dinamo trenutno su na vodećim pozicijama na tablici u natjecateljskim kategorijama, a jedna od najneizvjesnijih situacija prisutna je u kategoriji U 11 u kojoj se FC Astana, GOŠK iz Kaštel Gomilice i Croatia Zmijavci bore za prvo mjesto u skupini, u kojoj kazakhstanska ekipa ima jedan bod prednosti.

Što se tiče nogometašica, Hajdučice su u kategoriji U13 jučer poražene od Istre 1:0, a isti dan slavile su protiv Trogira 3:0 te se trenutno nalaze na trećem mjestu u skupini. U kategoriji U15, ŽNK Hajduk je jučerašnjom pobjedom od 1:0 protiv Splita trenutno na prvoj poziciji u skupini.

Sve rezultate u stvarnom vremenu možete pratiti na linku https://dalmatinko.hr/raspored-utakmica-2022-2/?lang=en

ZADNJE OBJAVE