23 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRDr. Petric za Gradski radio Trogir: Bulj galami zbog politikanstva, a trogirske...

Dr. Petric za Gradski radio Trogir: Bulj galami zbog politikanstva, a trogirske stomatologinje zbog zaštite privatnih interesa

Tek što je počela obnova odjela dijalize u trogirskom Domu zdravlja, počela je i medijska paljba koju je pokrenuo saborski zastupnik Mosta Miro Bulj.

Pale su teške riječi i optužbe, a sve to dok bubrežni bolesnici s trogirskog područja odlaze na dijalizu u sinjski Dom zdravlja, čekajući da se obnovi odjel hemodijalize u njihovu gradu. 

Na novinarskoj konferenciji Bulj i trogirski ogranak Mosta optužili su ravnatelja županijskoga Doma zdravlja dr. Dragomira Petrica za pranje novca u slučaju trogirske dijalize, nazvavši ga grobarom dalmatinskoga zdravstva. Usput su prozvali i njegova prethodnika na ravnateljskoj dužnosti dr. Mirana Propadala te župana Zlatka Ževrnju za kojeg su rekli da odobrava takvo netransparentno upravljanje i trošenje županijskoga novca.

Prozvani ravnatelj dr. Petric dao je intervju našoj novinarki Dobrili Stelli pa poslušajte što je poručio Bulju i trogirskim Mostovcima…

{mp3}petric{/mp3}

ZADNJE OBJAVE