18 C
Trogir
Četvrtak, 21 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRDječaci i djevojčice upišite se u školu nogometa!

Dječaci i djevojčice upišite se u školu nogometa!

Škola nogometa NK Trogir 1912 vrši upis dječaka i djevojčica rođenih 2014. godine i starijih. Sve mlade ljubitelje nogometa pozivaju da im se pridruže na treninzima na novouređenoj Batariji

-Dođi i zaigraj nogomet u jednoj od najboljih škola u Dalmaciji pod vodstvom licenciranih trenera te nauči nogometne vještine i podijeli s nama svu radost sporta, poručuju iz kluba.

-Od ove godine je novost što se mogu upisati i djevojčice. Osnovali smo sekciju u sklopu NK Trogir 1912 tako da bi se već dogodine krenulo sa ženskom ligom. Naime, prošle sezone imali smo dosta upita od strane roditelja što se tiče upisa curica. Vidimo da na školskim igralištima često one igraju nogomet s dječacima i zašto im ne pružiti priliku? Danas je u Europi i svijetu popularan ženski nogomet, u Splitu postoje dva ženska nogometna kluba te smo odlučili da ovu godinu i Trogir dobije svoju žensku ekipu nogometašica, kazao je predsjednik kluba Mario Juranović.  

Upisati se može dolaskom na Batariju od ponedjeljka do petka u 8 i popodne u 15 sati ili se javiti na brojeve mobitela: (0911965910 Duje Parčina) i 091 5090273 (Mario Juranović).  

ZADNJE OBJAVE