23 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRDan otvorenih vrata Pučkog otvorenog učilišta Trogir

Dan otvorenih vrata Pučkog otvorenog učilišta Trogir

Pučko otvoreno učilište Trogir i ove se godine uključilo u nacionalnu obrazovnu kampanju – „Tjedan cjeloživotnog učenja“ čiji je nositelj Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

U sklopu kampanje djelatnici su u petak kod sjevernih gradskih vrata organizirali  Dan otvorenih vrata i informirali zainteresirane o značaju cjeloživotnog učenja i savjetovali ih oko ulaganja u svoje znanje. Prezentirali su i razne programe osposobljavanja i usavršavanja koje učilište nudi te programe Učilišta Meštar i Učilišta Božić s kojima ova ustanova surađuje. 

-Odazvao se popriličan broj građana, a najviše su ih zanimali programi koji se upisuju u radnu knjižicu i koji imaju visoku stopu zapošljavanja, kazao je ravnatelj POU Trogir mr.sc. Nenad Belas. 

Podsjetimo, Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je obrazovna kampanja koja za cilj ima podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja.

U svim hrvatskim županijama kroz niz događanja kao što su  besplatne radionice, predavanja, okrugli stolovi, koncerti, brojne obrazovne ustanove otvorile su svoja vrata i omogućile potencijalnim polaznicima da se upoznaju s mogućnostima obrazovanja koje nude te na neposredan, često i neformalan način, prenijeli poruku o važnosti obrazovanja i učenja.

{gallery}poudan{/gallery}

ZADNJE OBJAVE