12 C
Trogir
Srijeda, 20 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTIDalmatinko Cup igra se u Kaštelima, Trogiru i Splitu

Dalmatinko Cup igra se u Kaštelima, Trogiru i Splitu

Na nogometnom turniru za djecu i mlade Dalmatinko Cup, koji se igra od 4. do 6. rujna u Kaštelima, Trogiru i Splitu, sudjeluje 70 ekipa s 900 mladih nogometaša.  

Turnir se trebao igrati u svibnju, ali je zbog svima poznate situacije s koronavirusom prebačen na rujan te su od početno prijavljenih 170 ekipa iz  Hrvatske i inozemstva nažalost mnogi bili spriječeni.

Organizatori se nadaju kako će sve proći u najboljem redu i s ciljem povezivanja mladih te promocije tolerancije, jednakosti spolova i fair-playa.

Utakmice će igrati u Parku mladeži u Splitu, na stadionima GOŠK-a u Kaštel Gomilici i NK Trogir na Batariji, a natjecat će se mladi nogometaši od 8 do 17 godina starosti.

U organizaciju turnira uključio se i Grad Trogir i NK Trogir, a kako doznajemo iz Trogira će sudjelovati stotinjak mladih nogometaša.

Otvorenje turnira u Trogiru je ovog petka s početkom u 14:20 sati, a detaljan raspored susreta po danima pogledajte na Facebook profilu Dalmatinko Cup.

-Otvaranje turnira održat će se na Batariji utakmicom NK Union i NK Solin, a ono što je najzanimljivije Trogiranima NK Trogir 1912 igra u 15 sati protiv HNK Hajduka. Start turnira i odmah derbi, kazao je jedan od organizatora Dalmatinko Cupa Ozren Maršić.

Poslušajte izjavu koju je za Gradski radio Trogir dao Ozren Maršić…

ZADNJE OBJAVE