19 C
Trogir
Subota, 24 rujna, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVACAMBI. spremaju ovog vikenda koncert u Trogiru uz Belana, TBF, Ginu i...

CAMBI. spremaju ovog vikenda koncert u Trogiru uz Belana, TBF, Ginu i brojne goste!

Još se nisu slegli dojmovi nakon pobjede na ovogodišnjem Splitskom festivalu, a vokalni sastav CAMBI. sprema proslavu za pamćenje.

Ovog vikenda, u subotu, 17.07. u trogirskoj Kuli Kamerlengo od 21:00 h spremaju nam koncert koji nije mogao doći u boljem trenutku. Naime, vlasnici velikog hita “Zaljubljen” s ovogodišnje Dore odlučili su proslaviti Grand Prix Splitskog festivala koncertom za pamćenje.

Na trogirskoj pozornici udružit će snage sa svim prijateljima i kolegama s kojima su surađivali u proteklom periodu. Tako će se uz lead vokale CAMBI.- ja Luku, Sandra, Juru, Joška i ostale članove sastava na pozornici naći još jedan laureat Splitskog festivala – svima omiljeni Neno Belan s kojim imaju duet “Oceani ljubavi”.

Naći će ss tu i autorica pjesme “Zaljubljen”, nekadašnja članica Frajli Marija Mirković, zatim Gina koja će s dečkima iz CAMBI – ja izvesti svoj prvi samostalan singl “Pepeo” i vokalni majstor Roko Blažević, a zanimljivost je da će glumica Uršula Najev koju smo navikli vidjeti u njihovim spotovima ovog puta i zapjevati.

Svakako ono što će svih zanimati je izvedba pobjedničke pjesme “Bambina mia” za koju u Trogir stižu hip hop legende splitski TBF.

Nesumnjivo nas ovog vikenda očekuje glazbeni spektakl u Trogiru za koji ulaznice možete potražiti u sustavu entrio.hr i u uredu TZ Trogir.

ZADNJE OBJAVE