18 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRBrazilski Jiu Jitsu odnedavno i u Trogiru

Brazilski Jiu Jitsu odnedavno i u Trogiru

U Trogiru od početka ove školske godine djeluje Klub Jiu Jitsu Kids Trogir koji je u sastavu Kluba Infinity BJJ iz Splita, a najmlađi se tu uče borilačkim vještinama brazilskog Jiu-Jitsa.   

Ovaj sport je do međunarodnog priznanja u svijetu borilačkih vještina došao u 90-ima i trenutno je rasprostranjen diljem svijeta. Vještine koje se podučavaju u Jiu Jitsuu za djecu su disciplina i fokus, koordinacija i motorika, postavljanje ciljeva, samouvjerenost, samoobrana, socijalizacija, fitness i “Jiu Jitsu način života”.

  • U Trogiru djelujemo na adresi Balančane 10 i odaziv je odličan. Smatram da je ova borilačka vještina posebno za djecu predškolske i školske dobi, nema udaraca, nema ozljeda, radimo posebno elemente samoobrane. Poanta je spriječit i neutralizirat protivnika. Instruktor je Dino Moskatelo, a djecu treniramo Tomislav Plazonić, Tino Vidović i ja. Treninzi se u Trogiru odvijaju ponedjeljkom, srijedom i petkom u dvije grupe. Prva grupa je za djecu od 5 do 9 godina, a druga za uzrast od 10 do 14. godina. U matičnom klubu u Splitu treninzi su utorkom, četvrtkom i subotom. Što se tiče upisa Klub Jiu Jitsu Kids Trogir još uvijek ima mjesta i najbolje je doći na adresu Balančane 10 ili se javiti na kontakt broj 0994101584. S obzirom da smo tek počeli s radom, još nismo išli na natjecanja, ali uskoro ćemo organizirati klupska. Nedavno smo imali promociju, odnosno dodjelu stripova na pojaseve. Bio je jako velik odaziv i sretni smo da je sve dobro prošlo i da su djeca prezadovoljna, kazala je trenerica Tereza Zrno.

Foto: Klub Jiu Jitsu Kids Trogir

 

ZADNJE OBJAVE