17.8 C
Trogir
Utorak, 26 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRBookmobil, knjižara na kotačima stiže u Trogir

Bookmobil, knjižara na kotačima stiže u Trogir

U utorak poslijepodne, 20.4. u Trogir stiže Bookmobil, knjižara na kotačima i književno-putnički projekt Maje Klarić, pjesnikinje iz Šibenika.

Bookmobil je restaurirani Volkswagenov kombi koji putuje po zemlji i promovira ljubav prema knjigama. On je i književna pozornica, mjesto na kojem se organiziraju zbivanja, druženja, čita se poezija i održavaju književne večeri, čime se omogućuje dostupnost knjiga i književnih sadržaja u manjim sredinama. U njemu se mogu kupiti sve knjige u izdanju Fotopoetike, mahom putopisi, ali i razmjenjivati knjige te prisustvovati zanimljivim književnim programima koji se odvijaju pred ovom neobičnom kulisom.

Bookmobil će biti parkiran u Parku prijateljstva od 16 do 19 sati kad će se održati prigodna RAZMJENA KNJIGA. Bit će ponuđeno pregršt zanimljivih naslova za sve uzraste koji se slobodno mogu razmijeniti za druge knjige ili manju donaciju. Ponesite sa sobom nešto što ste već pročitali i što ćete zamijeniti za knjigu koja vam upadne u oko u prtljažniku knjižare na kotačima!

Program “Bookmobil, putujuća knjižara” realizira se uz podršku Ministarstva kulture i medija u sklopu Godine čitanja.

ZADNJE OBJAVE