26 C
Trogir
Srijeda, 9 kolovoza, 2023
NaslovnicaOstaloZABAVAAUDIO: Pavel feat. Tedi Spalato - 'NE DAJ NA NAS' NA...

AUDIO: Pavel feat. Tedi Spalato – ‘NE DAJ NA NAS’ NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU!

Grupa Pavel ponovo će nastupiti na Zagrebačkom festivalu, ovog puta s pjesmom „Ne daj na nas“, u kojoj im se pridružio i jedan od najboljih vokala i gitarista na ovim prostorima – Tedi Spalato, kojeg mnogi smatraju srcem i izvornim zvukom Dalmacije

Aljošu Šerića ugostio je GRADSKI RADIO TROGIR, a u razgovoru s voditeljicom Anom Rožić Aljoša je otkrio puno toga…

„Ne daj na nas“ klasična je, pomalo arhaična balada čiju glazbu i tekst potpisujem ja, a produkcijski i aranžmanski zaokružena je gudačima koje potpisuje Ante Gelo te nas zvukom vodi natrag na festivale 60-ih godina, kaže Aljoša Šerić. Dodaje kako je pjesma od samog početka zazivala nečiji drugi muški vokal, a nakon preslušavanja prve verzije pjesme, na pamet im je odmah pao Tedi Spalato. Odrastajući u Splitu, zapravo smo odrasli zajedno s Tedijevim glasom, pa nije bilo dvojbe s kime bi napravili suradnju u ovoj pjesmi, koju ćemo po prvi puta uživo izvesti na 67. izdanju Zagrebačkog festivala. Bili smo počašćeni  i sretni kad je Tedi čuo demo i rekao da mu se sviđa te da će s guštom to snimiti s nama, a odlučili smo se ponovo prijaviti na Zagrebački festival zato što taj festival onako lijepo s poštovanjem tretira izvođače. To je festival koji pokušava vratiti dignitet pop i zabavnoj glazbi, festival na kojem nema trasha, zaista događanje na kojem je čini mi se – pjesma najvažnija“, poručio je Aljoša.

{youtube}3KnTTie6GYU&fbclid=IwAR1Wg3NWbztSSsW_5PKhhoOiG_KFO0a6gwN3CAvlXYQmUUyEC2aiZJgjuq4{/youtube}

Pavel će novu 2020. službeno otvoriti novom pjesmom i nastupom na Zagrebačkom festivalu, a do kraja godine plan je snimiti još mnogo pjesama, dovršiti svoj novi, peti po redu studijski album i svirati što više širom Hrvatske i regije. Miks i master potpisuje Jere Šešelja, a “Ne daj na nas“ dobila je i svoju video ekranizaciju u režiji Radislava Jovanova Gonza koji je riječi pretočio u sliku.

Treća sezona THE VOICE HRVATSKA – TIM IVAN DEČAK – KARLO VUDRIĆ

Mentor Ivan Dečak za savjetnike u stvaranju savršeno-nesavršenog tima odabrao je pjevača i tekstopisca Aljošu Šerića te pjevačicu Antoniu Matković Šerić. Najmlađa su ekipa, a zapravo potpuno profesionalni, pripremljeni i samouvjereni. U Ivanovom timu je i Karlo Vudrić iz Okruga.

„Radi se o vrsnim pjevačima, a jedan od njih je i Karlo koji je kandidat našeg tima. Jako sam ponosan što sam producent tom timu i što imam priliku raditi s tim pjevačima. Karlo je takav vokal da se rodio npr. 80-tih na prostoru bivše države sigurno bi radio jako puno jer ima nevjerojatan raspon, jako dobru tehniku, a što je najvažnije ima sjajnu i jako prepoznatljivu boju glasa, tako da nam je baš gušt raditi s njim“, kazao je Aljoša o Karlu Vudriću.

Poslušajte razgovor u cijelosti…

{mp3}pavel{/mp3}

 

ZADNJE OBJAVE