15 C
Trogir
Četvrtak, 21 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRAUDIO Otkriveni graditelji POS-ovih kućica za ptice

AUDIO Otkriveni graditelji POS-ovih kućica za ptice

Nakon što smo uputili poziv da nam se jave arhitekti i dizajneri ljupkog plavog doma za ptičice u parku Fortin, otkrili smo veći broj kućica te tko se krije iza te lijepe priče.


Učenici OŠ Petar Berislavić pokazali veliko srce prema pticama stanaricama

“Učenici 2. a, 2. b i 2. c razreda su zajedno sa svojim roditeljima izradili kućice za ptice. U učionici je vladalo veselo radno ozračje, sve kućice trebalo je dovršiti, dekorirati i uljepšati. Učenici su pokazali koliko mogu biti kreativni i spremni pomoći jedni drugima kako bi njihovi mali prijatelji dobili što ljepši dom. Dokaz uspješne suradnje bile su prelijepe kućice koje su učenici sa svojim učiteljicama Anom Tomaš (2.a), Marinom Kapetanović (2.b) i Renatom Biočić (2.c) postavili u park Fortin te su osim toplog doma, pticama pripremili hranu i vodu. Poslije svega, trebalo je njihov trud i rad predstaviti panoom i prezentacijama, a to su jedva dočekali”, poručili su iz OŠ Petar Berislavić, Trogir. 

Svaka čast na ideji i trudu te se nadamo da će biti još sličnih projekata.

Više o projektu rekla je učiteljica Marina Kapetanović… 

Poslušajte učenike 2. b razreda… 

I učenici 2. a razreda ponosni su na svoje kućice za ptice… 

Za domaći rad učenici su imali zadatak napisati sastav o ovom projektu, stoga u nastavku poslušajte radove Tee, Šimuna i Ornele, koji pohađaju 2. b razred… 

U fotogaleriji  OŠ Petar Berislavić&IRM pogledajte rad učenika, njihovih roditelja i učiteljica…

ZADNJE OBJAVE