19.9 C
Trogir
Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
NaslovnicaOstaloZABAVAAUDIO Antonia Dora Pleško novom pjesmom "Oprostit ću sve" najavljuje uzbudljivu glazbenu...

AUDIO Antonia Dora Pleško novom pjesmom “Oprostit ću sve” najavljuje uzbudljivu glazbenu godinu

Pjesma “Oprostit ću sve” nastala je u kreativnoj radionici Ante Pecotića i Bojana Šalamona-Shalle

Antonia Dora Pleško, mlada splitska pjevačica čije glazbeno sazrijevanje publika vjerno prati već godinama, na najbolji je mogući način proslavila potpisivanje ekskluzivnog ugovora s poznatom izdavačkom kućom Rubikon Sound Factory.

Pjesmu „Oprostit ću sve“, nastalu u kreativnoj radionici Ante Pecotića i Bojana Šalamona-Shalle, prati jednako zanimljiv i intrigantan spot u režiji Denisa Miloša i Josipa Šomođija, sniman na prekrasnim lokacijama izvora rijeke Rude i konjičkog kluba „Sveti Mihovil“.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=XBgqKTpH6C4{/youtube}

„Izuzetna nam je čast što smo kao autorsko kreativni tim Rubikon Sound Factory-a privilegirani surađivati s ovako talentiranom pjevačicom kao što je Antonia Dora. Antonia, kao samosvjesna mlada žena, na izuzetno suveren način interpretira stihove, što i je njezina kvaliteta koju je u više navrata pokazala i dokazala.“

„Sama pjesma prenosi jednu vrlo jasno životnu poruku o tome kako smo, kada je riječ o ljubavi, uvijek spremni prihvatiti slabost pa i pogrešku osobe koju volimo, ali nikako laž! Vjerujemo kako će pjesma, uz Antonijin moćan glas i snažnu produkciju, koja vjerno dočarava emociju pjesme, naći put do srca svih ljudi.“

Nakon prošlogodišnje hit pjesme „Voli me kakvu me znaš“, s kojom je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju na 59. Splitskom festivalu te nastupa s pjesmom Nine Badrić „Rekao si“ na ovogodišnjoj Cesarici, Antonia Dora dokazuje da joj je samo nebo granica.

„Postoji li ljepši način za započeti ovu godinu prepunu iznenađenja nego s novom pjesmom? Nadam se da ćete je voljeti kao i ‘Voli me kakvu me znaš’. Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama i vjerujem da će vam slikom prenijeti emociju koju sa sobom nosi ova pjesma.“, poručuje Antonia Dora te najavljuje puno sjajnih singlova koje možemo očekivati od nje u ovoj godini.

Antoia Dora je bila gost u studiju Gradskog radija Trogir …

{mp3}plesko{/mp3}

 

ZADNJE OBJAVE