13 C
Trogir
Četvrtak, 21 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRAnte Bilić: Dokazana i stabilna gradska vlast nema alternative, vjerujem da će...

Ante Bilić: Dokazana i stabilna gradska vlast nema alternative, vjerujem da će nam građani dati povjerenje!

Potreban nam je mir i kontinuitet da dovršimo započeto. Siguran sam da zajedno možemo još puno, a prvi zadatak imamo 16. svibnja kada treba zaokružiti 1 i 6, poručio je Bilić

Gradonačelnik Trogira Ante Bilić koji se za drugi mandat na čelu grada natječe u nedjelju 16. svibnja, uputio je građanima poziv da izađu na izbore i da izaberu stabilnu, projektnu i dokazanu gradsku vlast. Smatra da rezultati njega i suradnika daju legitimitete za nove četiri godine te da tome nema alternative.

„Uskoro ćete pred vama imati izbor između dokazane i stabilne gradske vlasti s jedne strane, a s druge strane nepoznanica i novih lica starih namjera koje su nas sve skupo koštale. Vjerujem da je to izbor u kojem nema dileme, da s pravom možemo tražiti i nadati se vašem povjerenju još jednom. Ne zato jer birate jednu osobu ili jednu koaliciju nego zato jer želite da vaš grad nastavi s razvojem“, rekao je Bilić pa najavio projekte u pripremi ili realizaciji koje želi dovršiti u narednom periodu.

„U nedjelju birate novo kino, novu dvoranu, nove ceste, biciklističke staze, rješavanje problema parkinga za stanare, šetnicu od Lokvica do Pantana, odvajanje otpada, online dozvole, transparentnost, davanja i brigu za djecu i za stare, maksimalno korištenje EU fondova. Birate projekte, strategije, normalnu komunikaciju, a ne prepucavanja i destrukciju. Birate još bolji, ugodniji, življi i povoljniji grad za vas i vašu djecu. Grad u kojem i vi sudjelujete u donošenju odluka“, naglasio je Bilić koji smatra da nakon svih realiziranih projekata i pored drugih opcija koje se nude građanima, Trogirani nemaju bolji izbor.

„Za to nema alternative. Vrijeme u kojem se nalazimo nije vrijeme za eksperimente, a još manje za povratak na afere, svađe i podjele. Potreban nam je mir i kontinuitet da dovršimo započeto. Siguran sam da zajedno možemo još puno, a prvi zadatak imamo 16. svibnja. U nedjelju birajte 1. i 6. Trogir je vaš!“, poručio je Bilić.

ZADNJE OBJAVE