19 C
Trogir
Subota, 24 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRAko prilike dopuste, Trogirani i njihovi gosti guštat će u Adventu

Ako prilike dopuste, Trogirani i njihovi gosti guštat će u Adventu

Ove godine, ako prilike to dopuste, Trogirani i njihovi gosti guštat će u Adventu. Grad Trogir objavio je Javni poziv za podnošenje ponuda za suorganizaciju manifestacije Adventura 2020. koja će se održati na Trgu Ivana Pavla II i Mala pjaca u vremenu od 04. prosinca 2020. do 06. siječnja 2021. Ugostitelji su dužni obavljanje djelatnosti uskladiti s epidemiološkim preporukama i mjerama Stožera civilne zaštite te važećim propisima Republike Hrvatske.

Realizacija manifestacije ovisit će o epidemiološkoj situaciji, a planiran je i glazbeno – scenski program s najmanje dva koncerta tjedno. Glazba je obvezna za sve dane trajanja manifestacije u tijeku radnog vremena od 09.00 do 01.00 h, izuzev u periodu kada se održavaju koncerti i ostale manifestacije organizirane od strane Turističke zajednice ili drugih izabranih ponuditelja.

Ovisno o razvoju epidemiološke situacije, gradonačelnik Ante Bilić zadržava pravo u cjelini ili djelomično poništiti Javni poziv te otkazati manifestaciju.

-Veliki gradovi poput Zagreba i Splita već planiraju Advent, isto radimo i mi, no sve je u neizvjesnosti do njegovog početka. Uspostavili smo kontakt s raznim izvođačima, ali s obzirom na situaciju nismo još sklapali ugovore. Ako epidemiološka situacija dozvoli, program će biti raznolik i zabavan kao i prethodne tri godine, kazao je zamjenik trogirskog gradonačelnika Viktor Novak.

Javni poziv za sve zainteresirane objavljen je na mrežnim stranicama Grada Trogira i na oglasnoj ploči gradske uprave.

Tekst: AL

ZADNJE OBJAVE