12 C
Trogir
NaslovnicaSPORT2.KRUG CRO MMA CHALLENGE-UNDERGROUND BLACK GYM 5 MEDALJA

2.KRUG CRO MMA CHALLENGE-UNDERGROUND BLACK GYM 5 MEDALJA

U subotu, 17.03.2018. je održano drugo kolo Cro MMA challenge turnira na kojem su nastupili i momci iz Undeground Black Gym-a i Trogira te se vratili kući sa 5 medalja, 2 bronce, jednim srebrom i 2 zlatne.

Trener Ante Barada kaže da je rezultat odličan, da opet imaju prvake turnira u svojim kategorijama, da su momci odradili svoje borbe odlično tehnički i taktički te da se iz turnira u turnir vidi ogroman napredak svojih boraca. Također žali za jednom stvari, a to je da 3 borca (koji su ostali bez medalje) zbog ozljeda nisu mogli nastaviti borbe za medalje iako su pobijedili kola. Jednostavno nismo ih mogli poslati u sljedeće kolo mogli riskirati zdravlje boraca. Dio krivnje pripisuje i sebi jer su pripreme ovaj put bile žešće nego ikada i pucalo je tamo gdje je bilo najtanje… No kako kaže učimo iz turnira u turnir i drugi put će biti bolje.

Ono što dalje čeka momke iz Undegrounda je sljedeće kolo u Vinkovcima koje se održava u svibnju no kako kaže trener Barada ovaj put će momcima dat tjedan dana odmora, planira se odraditi i 1 tim bilding, večer opuštanja van dvorane da se malo zaboravi na konstantne treninge i natjecanja jer se u zadnjih pola godine zaredalo toliko toga da momci nisu imali vremena za nikakav relax. Nakon toga idu pripreme za sljedeći turnir.

Također, jedna je bitna novina u Underground Black Gymu a to je da se pronašlo par sponzora koji su odlučili pratiti rad dvorane i borce. To su restoran Mediteraneo, Josip instalacije d.o.o., Nekretnine Trogir d.o.o. i Frigoterm Trogir d.o.o. kojima se iz kluba i ovim putem zahvaljuju.

ZADNJE OBJAVE