19 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRDobre Vile i Caffe bar Bok organiziraju humanitarnu akciju povodom Uskrsa

Dobre Vile i Caffe bar Bok organiziraju humanitarnu akciju povodom Uskrsa

Udruga Dobre Vile u suradnji s Caffe barom BOK iz Trogira u nedjelju, 10. travnja organizira humanitarnu akciju za potrebite obitelji u našem gradu. Naime, u BOK-u će se održati humanitarni županijski turnir u pikadu na kojem možemo svi dati svoj doprinos.

  • Svaku godinu u suradnji s Centrom za socijalnu skrb spremimo pakete hrane i higijenskih potrepština i tako najpotrebnijima uljepšamo blagdane Božić i Uskrs. Isto ćemo napraviti i ovu godinu, a novost je što nam se pridružio Nikica Gotovac, vlasnik Caffe bara Bok u kojem se održava turnir. Započinje u 17 sati, natjecatelji su iz cijele županije, a sva sredstva od kotizacije i od prometa pića gospodin će donirati našoj udruzi, kazala je za Gradski radio Trogir Katarina Rožić, tajnica Udruge Dobre Vile.  
  • Očekuje se 30 do 40 natjecatelja koji će s kotizacijom od 50 kuna sudjelovati u turniru, a mi ćemo ta sredstva i dnevnu zaradu donirati Dobrim Vilama kako bi potrebitima uljepšali nadolazeće blagdane. Osim toga imamo i kutiju za donacije u kojoj prikupljamo novac pa vas pozivam da svratite i ubacite koju kunu, bez obaveze ispijanja pića ili igranja pikada, kazao je Gotovac, koji je odnedavno i sam član udruge Dobre Vile, i kako kaže, jedan sastanak s dragim ljudima iz udruge bio je dovoljan da im se pridruži. Poziva sve koji žele pomagati tijekom cijele godine da se uključe u udrugu.

Foto: Facebook Dobre Vile  

ZADNJE OBJAVE