21 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTI17. LIGNJOLOV ZA DARKU LJUBENKOV IZ KAŠTEL STAROG

17. LIGNJOLOV ZA DARKU LJUBENKOV IZ KAŠTEL STAROG

PŠK Srdela iz Kaštel Starog, uz pomoć Grada Kaštela, Turističke zajednice grada Kaštela i Udruge HVIDRA Kaštela, u subotu, 27. studenog organizira LIGNJOLOV u akvatoriju kaštelanskog zaljeva. Prijaviti se mogu svi zaljubljenici u ovu vrstu ribolova s važećom ribolovnom dozvolom. Broj članova po ekipi su dva natjecatelja, kotizacija iznosi 100,00 kn po osobi, a obuhvaća hranu i piće za natjecatelje te majicu i prigodni poklon. Prijave traju od 19. do 25. studenog, svaki dan od 18:00 do 20:00 sati u prostorijama PŠK Srdela. Potrebne informacije se mogu dobiti na broj mobitela 095 562 91 30. Manifestacija će biti održana sukladno epidemiološkim mjerama.

Okupljanje ovog humanitarnog natjecanja je u 14:00 sati na portu u Kaštel Starom. Isplovljavanje uz zvuk vatrogasne sirene je u 15:00 sati. Dok su natjecatelji na moru, na portu će se organizirati natjecanje u kuhanju brujeta te lutrija bogatog nagradnog fonda. Prikupljena sredstva bit će donirana Kaštelanki Darki Ljubenkov radi pokrivanja troškova neurorehabilitacije nakon teške ozljede vratne kralježnice.

Povratak lignjolovaca je u 20:00 sati, nakon čega slijedi vaganje ulova kao i proglašenje najboljih uz dodjelu nagrada.

Organizator je osigurao slijedeće nagrade:

1.MJESTO – SONDER LOWRENCE ELITE FS 9 S MAPOM JADRANA

2.MJESTO – PENTA LEHR 2,5 KS Ipg

3.MJESTO – RIBOLOVNI PRIBOR

Pored navedenog, dodijelit će se nagrade za najveću i najmanju ulovljenu lignju te za miss lignjolova.

Prva nagrada lutrije je GUMENJAK S ELEKTRIČNOM PENTOM.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane lignjolovce kao i one koji se žele okušati u tome da se prijave čime će biti obogaćeni za novo iskustvo, poznanstva, dobru zabavu, a ujedno će napraviti dobro djelo.

ZADNJE OBJAVE