9 C
Trogir
Subota, 27 studenoga, 2021
NaslovnicaVIJESTI17. LIGNJOLOV ZA DARKU LJUBENKOV IZ KAŠTEL STAROG

17. LIGNJOLOV ZA DARKU LJUBENKOV IZ KAŠTEL STAROG

PŠK Srdela iz Kaštel Starog, uz pomoć Grada Kaštela, Turističke zajednice grada Kaštela i Udruge HVIDRA Kaštela, u subotu, 27. studenog organizira LIGNJOLOV u akvatoriju kaštelanskog zaljeva. Prijaviti se mogu svi zaljubljenici u ovu vrstu ribolova s važećom ribolovnom dozvolom. Broj članova po ekipi su dva natjecatelja, kotizacija iznosi 100,00 kn po osobi, a obuhvaća hranu i piće za natjecatelje te majicu i prigodni poklon. Prijave traju od 19. do 25. studenog, svaki dan od 18:00 do 20:00 sati u prostorijama PŠK Srdela. Potrebne informacije se mogu dobiti na broj mobitela 095 562 91 30. Manifestacija će biti održana sukladno epidemiološkim mjerama.

Okupljanje ovog humanitarnog natjecanja je u 14:00 sati na portu u Kaštel Starom. Isplovljavanje uz zvuk vatrogasne sirene je u 15:00 sati. Dok su natjecatelji na moru, na portu će se organizirati natjecanje u kuhanju brujeta te lutrija bogatog nagradnog fonda. Prikupljena sredstva bit će donirana Kaštelanki Darki Ljubenkov radi pokrivanja troškova neurorehabilitacije nakon teške ozljede vratne kralježnice.

Povratak lignjolovaca je u 20:00 sati, nakon čega slijedi vaganje ulova kao i proglašenje najboljih uz dodjelu nagrada.

Organizator je osigurao slijedeće nagrade:

1.MJESTO – SONDER LOWRENCE ELITE FS 9 S MAPOM JADRANA

2.MJESTO – PENTA LEHR 2,5 KS Ipg

3.MJESTO – RIBOLOVNI PRIBOR

Pored navedenog, dodijelit će se nagrade za najveću i najmanju ulovljenu lignju te za miss lignjolova.

Prva nagrada lutrije je GUMENJAK S ELEKTRIČNOM PENTOM.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane lignjolovce kao i one koji se žele okušati u tome da se prijave čime će biti obogaćeni za novo iskustvo, poznanstva, dobru zabavu, a ujedno će napraviti dobro djelo.

ZADNJE OBJAVE