21 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIR14. kolo Premijer lige: Trogir osvojio nova dva boda

14. kolo Premijer lige: Trogir osvojio nova dva boda

Trogirski rukometaši su u okviru 14. kola Premijer lige pobijedili ekipu Rukometnog kluba Zamet rezultatom 27: 24. Utakmica se igrala 12. veljače u SD Vinko Kandija.

-Nije bilo lako, nakon kupa u utorak znali smo da nas čeka jedna teška utakmica. Vratiti se nakon početka od 0:5 znači da stvarno imamo kvalitetu. Poluvrijeme je bilo na -1, a drugo smo okrenuli u našu korist, pokazali da se treninzi isplate, dva puta dnevno se radi i sigurno da to dolazi na naplatu. Htio bih se zahvaliti divnoj publici koja nas je, nakon kupa u utorak,  ponovo došla bodriti u velikom broju, kazao je igrač Muškog rukometnog kluba Trogir Marin Babić.  

-Nama je liga za ostanak počela već s ovom utakmicom. Nažalost otišla je na stranu Trogira. Vidjelo se i danas da je utakmica za obje ekipe jako bitna jer su u pitanju bila dva boda koja se prenose u daljnji nastavak natjecanja. Čestitke Trogiru, čestitke mojim dečkima koji su stvarno do zadnje sekunde odigrali na granicama svojih mogućnosti, jednostavno Trogir je ovaj put bio sretniji, kazao je Igor Marjanović, trener Rukometnog kluba Zamet.

Foto: Joško Herceg

ZADNJE OBJAVE