9 C
Trogir
Utorak, 29 studenoga, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIR1000 RUŽA ZA DJECU U MISIJAMA

1000 RUŽA ZA DJECU U MISIJAMA

HKZ “MI” Trogir sutra sudjeluje u akciji ZA MISIJE

U povodu misijskog jubileja pod nazivom „Kršteni i poslani – Crkva Kristova u misiji svijeta“, kojeg je za listopad proglasio papa Franjo, Ured za misije Splitsko-makarske nadbiskupije organizira u subotu 5. listopada akciju „1000 ruža za djecu u misijama“. U sklopu akcije na mjestima većeg okupljanja dijelit će se ruže i molitva pape Franje. Svima će se ostaviti i mogućnost novčanog doprinosa za potrebe djece u misijskim zajednicama. Akcija će se provoditi u Splitu, Trogiru, Kaštelima, Solinu, Sinju, Trilju, Omišu, Imotskom, Vrgorcu, Makarskoj, Metkoviću, Opuzenu i Pločama te u općinama Podstrani, Klisu i Dugopolju.

Mladi iz trogirskog ogranka HKZ-a MI i ove godine pomažu misijama te vas pozivaju da se u subotu, 05. listopada pridružite ovoj hvalevrijednoj akciji.

Radi se o prikupljanju donacija, svatko tko ubaci simboličan iznos (po svojim mogućnostima) dobit će ružu na poklon. Organizator je nabavio mnogo ruža, stoga se pozivate da u što većem broju dođete na Trg Ivana Pavla II u vremenu od 9 do 13 sati.

 

ZADNJE OBJAVE