18 C
Trogir
Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIR10. KOLO PREMIJER LIGE: Trogirane u subotu čeka važna utakmica s Dubrovnikom

10. KOLO PREMIJER LIGE: Trogirane u subotu čeka važna utakmica s Dubrovnikom

Trogirski rukometaši u subotu na svom terenu dočekuju ekipu iz Dubrovnika. Utakmica se igra u 18:30 sati u SD Vinko Kandija.

-Ekipa je nakon takmice u Sesvetama u dobrom stanju, fizički i iznad svega moralno. Priključilo nam se još nekoliko igrača nakon ozljeda tako da se nadamo dobroj utakmici i odličnoj  posjećenošću kao i do sada kada smo igrali kod kuće. Dubrovnik se u posljednje vrijeme kompletirao dolaskom nekoliko igrača sa strane, njihova igra je 7 na 6 i moramo taj segment nastojati anulirati. Ključni detalji koji bi mogli presuditi utakmicu su motivacija i pristup utakmici od samog početka, koji se često pokaže kao odlučujući faktor, kazao je trener MRK Trogir Boris Popović.

-Većinom smo kompletni iako imamo nekih ozljeda koje nas prate od početka sezone. Dubrovnik je trenutačno najlošije pozicionirana momčad na tablici B lige i bez bodova je. Pozitivno za njih je što su doveli neke nove igrače, a negativno što su donekle mlađa ekipa. Poštujemo protivnika, ali se nadamo da će i nakon ovog susreta ostati zadnji na tablici. Pozivamo sve Trogirane da nas u subotu dođu podržati, poručio je igrač trogirske ekipe Tomislav Barić.

ZADNJE OBJAVE