19 C
Trogir
Subota, 24 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIR1. HRL: Trogirske rukometašice u subotu po bodove u Čakovec

1. HRL: Trogirske rukometašice u subotu po bodove u Čakovec

Nakon poraza u prvom kolu 1. HRL za žene  ekipa ŽRK Trogir 58 u subotu, 25. rujna,  gostuje u Čakovcu gdje igra protiv ekipe ŽRK Zrinski Čakovec.

-Prvu utakmicu u 1.HRL odigrali smo ispod naših mogućnosti i upisali poraz u Splitu. Cure su bile jako nervozne i u grču jer nikada nisu igrale u najvišem rangu natjecanja. Nemamo previše vremena za odmaranje budući da već u subotu igramo protiv iskusne ekipe iz Čakovca i nadamo se dobroj igri. Ekipa Čakovca dugo igra u elitnom rangu, a vodi ih moj kolega Mrđen koji je do sada trenirao brojne muške i ženske prvoligaške ekipe u Hrvatskoj. U Čakovcu ćemo pokušati odigrati na najvišoj mogućoj razini, podignuti igru u obrani i napadu te se nadamo kako ćemo se kući vratiti zadovoljni, kazao je  trener trogirskih prvoligašica Ivan Mitar.

-Što se tiče poraza u prvoj utakmici 1. HRL  trema je svakako bila prisutna, što je i normalno jer smo sve mlade i morale smo nekako probiti led. Mislim da nam je ovaj poraz lekcija za nadolazeće utakmice u sezoni. S čakovečkim rukometašicama se još nismo susreli, ali zasigurno su kvalitetna ekipa baš kao i sve u 1.HRL. U Čakovcu se nadamo dobroj atmosferi i igri koja će biti zanimljiva gledateljima, kazala je igračica ŽRK Trogir 58 Marina Nuić.  

ZADNJE OBJAVE