31 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAZbog velikog interesa za "Audiciju" dvorana Lisinski postaje klub smijeha, a isto...

Zbog velikog interesa za “Audiciju” dvorana Lisinski postaje klub smijeha, a isto se očekuje i u Spaladium Areni

Nakon što je rasprodan prvi zakazani datum za kultnu predstavu „Audicija“ 28. listopada, u Lisinskom, otvoren je još jedan datum i to odmah dan nakon u nedjelju – 29. listopada, također na istom mjestu. Veliki je interes za ovu fantastičnu predstavu, a reakcije publike u Sarajevu pokazale su kako se ovaj spektakl nikako ne smije propustiti.

U prepunoj  Skenderiji u Sarajevu premijerno je odigrana “Audicija“, a sigurni smo da je i zagrebačka publika zagrijana i više nego spremna.

Za odličan početak turneje ove kultne predstave zaslužna je savršeno uigrana glumačka ekipa koja je čak tri večeri rasprodala karte u Sarajevu, a novi datumi zakazani u Zagrebu, također je pokazatelj koliko je publika jedva čekala da se glumačka postava ponovno okupi i vrati nas u vremena kada smo se smijali do suza odličnim forama iz predstave. Nekih od njih se i dan danas prisjećamo i koristimo ih u svakodnevnoj komunikaciji.

Ovu predstavu ni nakon trideset i tri godine nije niti jedna predstava uspjela nadmašiti, iako je nastala kao dio nastavnog procesa na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, danas je zabilježena kao najuspješniji studentski projekt svih vremena.

Vjerujemo da će se i publika u Zagrebu u dvije večeri nasmijati na fore iz „Audicije“, ali i nekim novim koje će biti prilagođene društveno-političkoj situaciji u kojoj se nalazimo.

Mlađe generacije će imati priliku vidjeti ovu kultnu predstavu koju su gledale samo preko ekrana.

Hrvatska će publika biti dio ovog spektakla i to u Zagrebu, 28. i 29. listopada u Lisinskom, ali ne zaboravimo napomenuti kako će i u ostalim dijelovima Hrvatske ova vesela ekipa razveseliti i nasmijati publiku i to u Rijeci 03. studenog, Osijeku 04.studenog, te u Splitu 11.studenog.

Zaista je veliki interes za ovu predstavu, stoga ne čekajte zadnji tren i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme na ulaznice.hr i Ticketshop.hr

 

ZADNJE OBJAVE