13 C
Trogir
Ponedjeljak, 12 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIPOLITIKAZamjenik gradonačelnika Radovan Slade – Šilović aktualno na Gradskom radiju Trogir

Zamjenik gradonačelnika Radovan Slade – Šilović aktualno na Gradskom radiju Trogir

U emisiji „Dobar dan“ Gradskog radija Trogir 18. travnja gostovao je zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović. Gospodin Slade – Šilović govorio je o značajnim manifestacijama koje se u predsezoni održavaju u gradu, zatim o problematici Turističke zajednice, te političkim aktualnostima.

– Zalažem se da uz afirmaciju trogirskih autentičnosti, pratimo i nove trendove kao predsezonske aktivnosti, a s time u vezi  izuzetno sam zadovoljan što ćemo predstaviti Trogir kao destinaciju ciklo-turizma s realizacijom međunarodne biciklističke utrke –Tour of Croatia – sa startom u Trogiru, na čemu radimo od prošle godine. Tjedan biciklizma ćemo završiti s našom trogirskom utrkom i tako sadržajno markirati turističku sezonu. Tour of Croatia je najveća sportska manifestacija koja je ikad održana u Trogiru, a Grad će biti predstavljen na 170 televizijskih postaja širom svijeta, rekao je zamjenik gradonačelnika Radovan Slade – Šilović.

– U Turističkoj zajednici Grada Trogira imali smo problematičnu situaciju vezano za direktora, isto smo uvidjeli, ispravili grešku i sad je ta epizoda iza nas. Hvala vijećnicima i djelatnicima TZGT, koji su svojim radom pomogli da se ne osjeti potencijalno komplicirana situacija prilikom manifestacija i pripreme sezone.

Uoči lokalnih izbora koji nas čekaju za mjesec dana, zamjenik gradonačelnika Slade – Šilović dotaknuo se i te teme te je dao nedvosmislenu podršku kandidatu HDZ-a gospodinu Ivici Baturini.

– Sklon sam nedvosmislenom stavu u političkom prostoru, što bi trebala biti uobičajena praksa, pripadam desnom političkom spektru, oduvijek i nadalje, te od postojećih do sada poznatih kandidata, podržavam kandidata HDZ-a, gospodina Ivicu Baturinu. Podrška nije deklarativna, ona je uistinu, niti je ičim izazvana, i da budem do kraja jasan, apsolutno nije odraz političkih križaljki, niti očekivanja, ona je odraz mojeg političkog ambijenta, iskreno  izrečena bez predrasuda i procjena kako će se politički kotač kotrljati. Baturini  želim uspjeh na izborima, uz moju  podršku prema vlastitim mogućnostima, zaključio je Radovan Slade – Šilović

ZADNJE OBJAVE