18 C
Trogir
Četvrtak, 21 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRZahvala trogirskoj policiji

Zahvala trogirskoj policiji

Dogodila vam se neugodna, opasna i stresna situacija? Postali ste žrtva kaznenog djela, sudionik prometne nesreće ili samo svjedok nemilog događaja? Za sve navedeno obratit ćete se policiji. Trogirskim djelatnicima stigla je javna zahvala zbog brze intervencije, organiziranosti i stručnosti kojom su u kratkom vremenskom periodu pronašli počinitelja kaznenog djela. 

Naime, gospođa Evelyn Maculan Lanschützer, rodom iz Austrije već pet godina jednim dijelom živi u Trogiru na adresi Obala bana Berislavića. Nedavno je ostala neugodno iznenađena kada je na povratku iz Austrije doznala kako joj je provaljeno u trogirski stan i iz sefa otuđena velika vrijednost. Otišla je u PP Trogir, i kako ona kaže, načelnik Marko Doljanin i službenici bili su izrazito susretljivi i ljubazni. Ispitali su sve osumnjičenike i pomno istražili slučaj kojeg su riješili u samo pet dana.

-Iskreno sam oduševljena i zahvalna što je policija u Trogiru svoj posao odradila na tako profesionalan način te se ovdje osjećam sigurno i zaštićeno. PP Trogir može biti ponosna što ima kompetentnu ekipu. U vremenima kada je građanima više nego ikad potrebno vratiti optimizam i izgubljeno povjerenje, imala sam potrebu kao čovjek ovo napisati kao mali znak zahvalnosti, poručila je gospođa Evelyn.

Foto: Evelyn Maculan Lanschützer

ZADNJE OBJAVE