13 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAVIDEO:"Žileti" Jelene Rozge

VIDEO:”Žileti” Jelene Rozge

Novi službeni singl i video spot Jelene Rozge zove se “Žileti” i ujedno je treći singl s njenog aktualnog albuma “Moderna žena”. 

Video spot premijerno je prikazan na Jeleninoj službenoj Facebook stranici i CMC televiziji. Pjesma autora Saše Lazića i Ace Krsmanovića govori o bolnom prekidu veze dvoje ljudi, a što o tome misli Jelena kratko je objasnila: 

“U pjesmi pjevam o sudbini dvoje ljudi koji su propustili svoju šansu za ljubav. Ako mene pitate, za pravu ljubav se treba boriti dokle god postoji nada za njen spas. Treba biti ustrajan, pogotovo u ljubavi”. 

U režiji Darka Radusina, Jelena je i u novom spotu ponovo oduševila u kreacijama Twinsa,Roberta Severa, Ane Stojanović Atelier i H&M-a. 

{youtube}gn1e8x5mbNE{/youtube}

Dvostruki album “Moderna žena”, objavljen prije tri mjeseca već je dvanaest tjedana najprodavaniji domaći album, a Jelena jedina pjevačica koja je u posljednjih nekoliko godina u rekordnom roku dostigla zlatnu nakladu za što će joj biti dodijeljeno posebno priznanje. 

Osim oduševljene publike koja je kupovinom ovog albuma Jeleni osigurala zlatnu nakladu, album “Moderna žena” već je nagradila i struka i to nominacijom za Porin u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe, a Jelena će ove godine ponovo nastupiti uživo na dodjeli ove prestižne nagrade. Ovo nije prva Jelenina nominacija, s pjesmom “Nirvana” 2014. godine bila je nominirana za hit godine, a Porina je osvojila s pjesmom “Bižuterija” 2011. godine. 

ZADNJE OBJAVE