7 C
Trogir
Petak, 21 siječnja, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVAVIDEO: Prvi singl Karla Vudrića: „Ne puši jugo“

VIDEO: Prvi singl Karla Vudrića: „Ne puši jugo“

“Karlo, ti znaš da bi se ti mogao baviti ovim poslom. Poslušaj, usudi se i kreni. Prolaziš u glazbenoj industriji, ali na svjetskoj sceni”, rekao je Massimo mladom pjevaču Karlu Vudriću prošle godine u showu Zvijezde.

Unatoč tome, pjevač s Čiova odlučio se za prvi korak upravo na domaćoj sceni.

“Ne puši jugo” njegov je prvi singl.

{youtube}lFiBkhWFj34{/youtube}

“Spot je sniman na lokacijama općine Okrug Gornji i na lanterni na otočiću Zaporinovac uz samu škrapu u idealnim uvjetima koji su dali onu pravu šturu boju slike koja paše uz ambijent pjesme”, rekao je Karlo. 

Karlo je najmlađi član svoje umjetnički nastrojene obitelji. Otac mu je bio sklon pisanju poezije, majka je slikarica, najstariji brat je gitarist, dok srednji svoj umjetnički duh koristi na plesnom podiju. Karlo je svoje prve glazbene korake stjecao sviranjem mandoline, koju je samouk svladao i svira je već 12 godina. Bio je član mandolinskog orkestra Okruk, a zahvaljujući mandolini, prošao je male i velike pozornice u zemlji i inozemstvu, a također je nastupao i s legendarnim Oliverom Dragojevićem. 

Pjevački dar je otkrio slučajno, okušao se u talent showovima The Voice i Zvijezde, gdje je bio zapažen dojmljivom izvedbom pjesme “Hold Back The River” Jamesa Baya. 

Tekst za “Ne puši jugo” napisala je Sanja Mudrinić, glazbu Marko Tomasović, a za aranžman i produkciju zaslužan je Leo Škaro. Za nju je snimljen i prateći videospot u režiji Vatroslava Divića, a pored Karla Vudrića, u njemu se pojavljuje i model Tea Liović.

 

ZADNJE OBJAVE