9 C
Trogir
Ponedjeljak, 17 siječnja, 2022
NaslovnicaSPORTVIDEO: Dođite na jedinstvenu utrku '2Islands On 2Wheels' ove nedjelje na rivi

VIDEO: Dođite na jedinstvenu utrku ‘2Islands On 2Wheels’ ove nedjelje na rivi

BK „Kairos“ u suradnji s Gradom Trogirom i TZ Trogir ove godine, pod posebnim pokroviteljstvom Ministarstva turizma, za sve ljubitelje biciklizma i one koji će to tek postati, organizira „TROGIR BIKE WEEK 2017“

Trogir Bike Week 2017. počeo je već u srijedu startom druge etape Toura of Croatia, nastavlja se narednih dana utrkom ‘2Islands On 2Wheels 2017’, a završit će se tradicionalnom Trogirskom biciklijadom za rekreativce. 

Biciklisti su Trogir “osvojili” prošle godine rekreativnom utrkom ‘2slands on 2Wheels’ koja je kod natjecatelja i čitave javnosti izazvala oduševljenje, ali ove godine ide velikim korakom naprijed. Organizatori biciklističkih događanja koji u Grad sretnog trenutka dovode potpuno novu kategoriju gostiju, i to baš u vrijeme kada ih najmanje ima, su uz Grad Trogir i Turističku zajednicu i Biciklistički klubovi “Kairos” te “Orlov krug”.

{youtube}5__eX03hd5w {/youtube}

Utrka ‘2Islands On 2Wheels’ XCM/XCP ove godine se boduje za Kup Hrvatske i starta 23. travnja u 13 sati s trogirske rive. Biciklisti voze preko čiovskog mosta, dalje makadamskim putevima od mjesta Žedno na vrhu otoka (feed zona za natjecatelje) potom do Slatina na istočnoj strani Čiova te natrag na cilj opet na trogirskoj rivi. Kup Hrvatske vozi se u duljini od 65 km (dva kruga), dok rekreativci voze jedan krug duljine 30 km.

Za sve sudionike utrke ‘2slands on 2Wheels’ sprema se tombola s brojnim super vrijednim nagradama osiguranim od strane “bike friendly” hotela i putničkih agencija, a izdvajamo glavnu nagradu: Karibi Hotel-Carayou Martinique – 7 dana all inclusive za dvije osobe.  

{gallery}2i2w2017{/gallery}

ZADNJE OBJAVE