20 C
Trogir
NaslovnicaKULTURAVesela družina u Muzeju grada Trogira

Vesela družina u Muzeju grada Trogira

VESELA DRUŽINA naslov je novih radionica koje će se održati u Muzeju grada Trogira 11. i 12. travnja 2017. godine.

Poslijepodnevna radionica održat će se u utorak – 11. travnja u 16:00 sati, a jutarnja dan nakon, u srijedu – 12. travnja u 9:00 sati. 

Broj sudionika je ograničen stoga je potrebno prethodno se prijaviti na e-adresu gogtomas@gmail.com, broj telefona 021 881 406 (birati 6) ili broj mobitela 099 6707 159.

“Neki ljudi vjeruju – neki ne, no svatko od nas vjeruje u nešto i svatko se nada nečemu; uživa u životu barem ponekad. Proljeće je odavno pokucalo na vrata u našem malom gradu, a sada nam dolazi i Uskrs… Pravo je vrijeme za kreativnost i umjetničko izražavanje ili kako se to moderno kaže DIY, a prije samo 30-ak godina govorilo se URADI SAM/A.”, kaže muzejska pedagoginja Goranka Tomaš u najavi novih radionica u Muzeju grada Trogira te nastavlja:

“Ovoga puta u Muzeju grada Trogira izrađivat ćemo piliće i zeca, učit ćemo o kompoziciji u umjetnosti te kako možemo od više elemenata stvoriti malo umjetničko djelo ili veselu družinu. Isto tako, svi mi zajedno, bit ćemo jedna velika, vesela družina koja uvijek ima nade i vjeruje u ljepotu života bez obzira na sve, a to je pravi smisao Uskrsa.”

Dođite u Muzej grada Trogira kako biste kao dio vesele družine izradili veselu družinu!

Cijena radionice je 20,00 kuna, sav materijal za rad je osiguran!

 

 

 

ZADNJE OBJAVE