31 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAVeliki koncert Hari Mata Harija 4. srpnja na Sustipanu

Veliki koncert Hari Mata Harija 4. srpnja na Sustipanu

Prvi put nakon skoro deset godina, na radost mnogih fanova, Hari Mata Hari nastupa u Splitu

4. srpnja legendarni sarajevski bend s više od 30 godina uspješne glazbene karijere, predvođen Harijem Varešanovićem priredit će spektal na Sustipanu, najljepšoj i najromantičnoj  splitskoj ljetnoj pozornici. Harijeve ljubavne balade, konačno će se uživo pjevušiti i u Splitu. Sustipan je mjesto za koje svi posjetitelji, ali i izvođači vole reći, „mjesto koje ima dušu“, tik uz more s predivnim pogledom na otoke i grad Split. 

– Ovo sam čekao godinama, i svim posjetiteljima priredit ću nezaboravne trenutke – kaže Hari, ne želeći otkriti koje će sve  pjesme on i njegov bend izvesti tijekom višesatnog nastupa.

No, sigurno je – u romantičnom ambijentu vrhunske ljetne pozornice na Sustipanu mnogi će se prisjetiti hitova koje su od početka osamdesetih pratili milijuni slušatelja i posjetitelja-No, uživat će i mladi sljedbenici Hari Mata Harija koje i danas ima tisuće i tisuće fanova. Prisjetimo se samo dijela njegovih hitova: „Lejla“, „Baš ti lijepo stoje suze“, „Ne lomi me“, „Volio bih da te ne volim“, „Sreća“ i mnoge druge…

Oni koji žele uživati u skladbama kojima su osvojena mnoga ženska srca, te počele mnoge nove ljubavi, moći će to 4. srpnja na Sustipanu.

Na vrijeme nabavite svoje ulaznice, jer je broj istih ograničen. Možete ih pronaći na online prodajnim mjestima 

https://adriaticket.com/event/2078  ,  https://www.croatia-tickets.com/en/event/koncert-hari-mata-harija te u Splitu: Caffe bar La Luna, Cox baru na Trsteniku te u Kaštel Lukšić: Trafika Snoopy.

Ističemo kako su ulaznice u pretprodaji 100,00 kn do 10.lipnja, stoga požurite.

 

ZADNJE OBJAVE