21 C
Trogir
Nedjelja, 11 lipnja, 2023
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAVelika tradicionalna EKO AKCIJA Giričića

Velika tradicionalna EKO AKCIJA Giričića

Svi ste pozvani na tradicionalnu EKO akciju grada Kaštela u organizaciji PSD Giričić i RK Giričić, Kaštel Gomilica koja je predviđena ove subote, 26. listopada 2019.

Ova ekološka akcija postala je tradicionalna na području Splitsko – dalmatinske županije, gdje volonterskim radom RK Giričić, pokušava očistiti i sačuvati Kaštelanski zaljev kako bi buduće generacije isto mogle koristiti i uživati. 

„Ove godine predvidjeli smo cca 100/150 sudionika što ronioca, logistike i barkariola, tako da ste svi dobro došli. Molimo ronioce da dođu s vlastitom ronilačkom opremom i punom bocom, koju po potrebi možemo napuniti po završetku akcije.  Molimo vas da nam, svi koji će nam se pridružiti u akciji,  dostavite broj osoba ili članova klubova i udruga koji dolaze, kao i njihovu veličinu majica, kako bi imali potrebne informacije u cilju što kvalitetnije provedbe akcije. Potrebne informacije potražite putem e- maila: ljubicdean@gmail.com, mobitel 092 198 71 29  ili na e- mail: rk-giricic@giricic.hr,  mobitel 099 493 07 69“, kazao je instruktor u RK Giričić Kaštel Gomilica Dean Ljubić

Prema planu, okupljanje je u 8 sati ispred prostorija PSD Giričić u Kaštel Gomilici, a nakon dogovora i otvaranja akcije, na lokacije u Gomilici i Sućurcu se kreće u 9:30 sati. Povratak sudionika planiran je između 12:30 i 13:30 sati, nakon čega slijedi zajednički ručak, podjela zahvalnica i poklona te završetak akcije u kasnim poslijepodnevnim satima.

 

ZADNJE OBJAVE