21 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRUSPJEŠNO ODRŽANA VJEŽBA CIVILNE ZAŠTITE GRADA TROGIRA

USPJEŠNO ODRŽANA VJEŽBA CIVILNE ZAŠTITE GRADA TROGIRA

Grad Trogir i operativne snage civilne zaštite jutros su održali vježbu naziva „Knežev dvor 2021.“. Sudjelovali su: STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA TROGIRA, JVP GRADA TROGIRA, DVD TROGIR, PP TROGIR, ISPOSTAVA HITNE MEDICINE TROGIR I GDCK TROGIR.

  • Vježba koja je održana na Trgu Ivana Pavla II provodi se u sklopu plana vježbi civilne zaštite za 2021. Cilj je provjera sposobnosti svih sudionika sustava civilne zaštite u akcijama evakuacije, spašavanja, gašenja požara, pružanje hitne medicinske pomoći i zbrinjavanja unesrećenih, kazao nam je načelnik Stožera civilne zaštite Grada Trogira Viktor Novak.
  • Izvedena je besprijekorno i jako sam zadovoljan. Izvodilo ju je 43 sudionika plus evakuirani kojih je bilo troje. Vježba je za našeg potražnog psa Yodu bila generalna proba jer on idući tjedan ide na polaganje licence. Kao i svi vatrogasci, vrhunski je odradio posao. Naime, pronašao je trećeg unesrećenog unutar objekta premda je u njemu bilo puno osoba, kazao nam je zamjenik zapovjednika JVP Grada Trogira Marin Buble.

Foto: Dino Čaljkušić

ZADNJE OBJAVE