20 C
Trogir
NaslovnicaSPORTUspješna godina iza trogirskih rukometašica

Uspješna godina iza trogirskih rukometašica

Godina koja je iza nas, za trogirske rukometašice bila je  puna napetosti, uzbuđenja, pobjeda i poraza.

Napravili su korak naprijed, organizacijski, igrački, ali i u stručnom kadru. 

“Samo zajedničkim radom može se naprijed. Imamo sreće da u klubu radi šest trenera, a s tom činjenicom, nažalost, ne može se pohvaliti veliki broj klubova. Najmlađe članice kluba trenerica Lucija Škrlj uvela je u čari rukometa,  a priključila joj se i Mirjana Runtić. Najmlađu natjecateljsku ekipu uspješno “brusi” trener Ivan Mitar, brončane sa zadnje završnice PH, gen. 06/07 vodi trener Ivo Grga zajedno s Ivanom Mitrom. Generaciju 04./05. vodi Ivo Grga s Josipom Lukićem, generaciju 02./03. vodi Josip Lukić s Ivanom Mitrom isto kao i seniorsku ekipu. 

Ovakav sustav donio je puno. Pravilan razvoj mladih, mogućnost napredovanja, a rezultat je i osvojena bronca pobjedom nad Lokomotivom, pobijeđen je i prvak Hrvatske u kadetskoj konkurenciji, osvojeni su vrlo jaki turniri u Trogiru i Sesvetama.  Generacije 02./03. i 06./07. su trenutno vodeće u kvalifikacijama za PH. 

Najbolje igračice i golmanice su svoja priznanja osvojile također na najtežim takmičenjima, a dvije cure iz kluba su trenutno na popisu državnih selekcija. 

Hvala curama i trenerima na trudu i zalaganju, roditeljima na podršci, sponzorima na pomoći, upravi na radu. Sve je ostvareno u samo devet godina od kako je klub reorganiziran i tim više, uspjeh je još i veći. 

ŽRK Trogir 58 je postao jedan od nositelja dalmatinskog rukometa s perspektivom konstante i na državnoj razini“, poručuju iz kluba uz čestitku:    

„Prijateljima, suparnicima, sponzorima, sucima, svim rukometnim djelatnicima, a posebno curama i trenerima ŽRK Trogir 58 želi sretnu i uspješnu 2020. godinu!“  

 

ZADNJE OBJAVE