14.8 C
Trogir
Petak, 22 siječnja, 2021
Naslovnica SPORT Uspješna godina iza trogirskih rukometašica

Uspješna godina iza trogirskih rukometašica

Godina koja je iza nas, za trogirske rukometašice bila je  puna napetosti, uzbuđenja, pobjeda i poraza.

Napravili su korak naprijed, organizacijski, igrački, ali i u stručnom kadru. 

“Samo zajedničkim radom može se naprijed. Imamo sreće da u klubu radi šest trenera, a s tom činjenicom, nažalost, ne može se pohvaliti veliki broj klubova. Najmlađe članice kluba trenerica Lucija Škrlj uvela je u čari rukometa,  a priključila joj se i Mirjana Runtić. Najmlađu natjecateljsku ekipu uspješno “brusi” trener Ivan Mitar, brončane sa zadnje završnice PH, gen. 06/07 vodi trener Ivo Grga zajedno s Ivanom Mitrom. Generaciju 04./05. vodi Ivo Grga s Josipom Lukićem, generaciju 02./03. vodi Josip Lukić s Ivanom Mitrom isto kao i seniorsku ekipu. 

Ovakav sustav donio je puno. Pravilan razvoj mladih, mogućnost napredovanja, a rezultat je i osvojena bronca pobjedom nad Lokomotivom, pobijeđen je i prvak Hrvatske u kadetskoj konkurenciji, osvojeni su vrlo jaki turniri u Trogiru i Sesvetama.  Generacije 02./03. i 06./07. su trenutno vodeće u kvalifikacijama za PH. 

Najbolje igračice i golmanice su svoja priznanja osvojile također na najtežim takmičenjima, a dvije cure iz kluba su trenutno na popisu državnih selekcija. 

Hvala curama i trenerima na trudu i zalaganju, roditeljima na podršci, sponzorima na pomoći, upravi na radu. Sve je ostvareno u samo devet godina od kako je klub reorganiziran i tim više, uspjeh je još i veći. 

ŽRK Trogir 58 je postao jedan od nositelja dalmatinskog rukometa s perspektivom konstante i na državnoj razini“, poručuju iz kluba uz čestitku:    

„Prijateljima, suparnicima, sponzorima, sucima, svim rukometnim djelatnicima, a posebno curama i trenerima ŽRK Trogir 58 želi sretnu i uspješnu 2020. godinu!“  

 

ZADNJE OBJAVE