31 C
Trogir
NaslovnicaSPORTUspješan vikend iza rukometašica ŽRK „Trogir 58“

Uspješan vikend iza rukometašica ŽRK „Trogir 58“

Trogirske rukometašice odigrale su prošlog vikenda utakmice s velikm uspjehom.

Naime, u subotu su cure igrale 1.kolo 2HRL u Makarskoj sa ŽRK Hoteli Makarska te u vrlo lijepoj utakmici odigrale 28:28.

Trogirska ekipa je sastavljena od kadetkinja i mlađih kadetkinja te je debi u seniorskoj konkurenciji ostavio traga što se vidjelo odmah na  početku utakmice koji je protekao uz dosta naivnih grešaka.

 Praktički cijelu utakmicu ekipa iz Makarske je bila u vodstvu 1 do 3 pogotka, ali naše cure se nisu predavale, što je na kraju i nagrađeno bodom.

Sve greške svojih suigračica je anulirala odlična Paulina Pavković na golu, a svakako treba istaći borbenost svih cura. Sljedeći vikend smo slobodni pa nas 22.listopada očekuje derbi u Kaštelima, izjavio je Joško Radić, predsjednik kluba.

 U nedjelju su cure 2006/07 i 2004/05 godište ugostile Petason Vranjic u Županijskoj ligi.

Djevojčice 06/07 godište superiorno su pobijedile rezultatom 22:8, a 04/05 su u vrlo neizvjesnoj utakmici pobijedile 17:16 i to nakon što je Marta Civadelić obranila penal Vranjičankama samo par sekundi prije isteka vremena.

Pohvale Marti koja je cijeli susret odlično odradila na golu.

Ovo je druga pobjeda jer su cure bile oslabljene zbog bolesti, ali su zalaganjem i borbenošću došle do pobjede protiv odličnih Vranjičanki. 

Sljedeći vikend nas čeka gostovanje u Trilju, rekao je Radić. 

 

ZADNJE OBJAVE