31 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAUspjeh na zdrav način: „Refužo“ u Segetu Donjem

Uspjeh na zdrav način: „Refužo“ u Segetu Donjem

Na  ideju da u Segetu Donjem otvore dućan zdrave prehrane došli su Dario i Irena Kosor, supružnici koji su shvatili da u ovom dijelu Dalmacije nedostaje upravo jedna takva trgovina u kojoj ćete moći kupiti što poželite,  u grame i dekagrame, točno onoliko koliko vam treba.

Brašno svih vrsta, glutensko i bezglutensko, začini, čajevi, sapuni, sjemenke, med, lijekovi na biljnoj bazi, suho voće, medicinske kreme, eterična ulja, sve to privlači brojne Segećane i Trogirane u novootvoren dućan zdrave prehrane Refužo. Franšizni je to dućan čiji su vlasnik Joško Brakus i supartner mu Nenad Lampalov od samog početka, još prije deset godina kada su otvorili prvi dućan na Pazariću iza Starog placa, imali cilj i viziju da ovo ima budućnost.

Dario i Irena pričaju kako su već dugi niz godina na zdravoj prehrani, bez bijelog brašna, šećera i aditiva i shvativši da bi bilo lijepo sve to imati u svojoj blizini, kontaktirali su vlasnike franšize i krenuli u posao.

Dodaju da je Refužo  u biti jedinstven koncept na našem tržištu koji ima najmanju maržu kako bi zdravu hranu učinili što prihvatljivijom.

– Danas bi bilo puno bolje da se ljudi zdravo hrane. Sreća, pa su to mnogi naši sugrađani osvijestili i svakodnevno nas  posjećuju u dućanu na adresi Ulica Hrvatskih žrtava 56a  kojeg smo otvorili pred kraj prošle godine.

Foto:IRM

{gallery}refuzo{/gallery}

ZADNJE OBJAVE