27 C
Trogir
Petak, 12 kolovoza, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRUspjeh ekipa GDCK na međužupanijskom natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa

Uspjeh ekipa GDCK na međužupanijskom natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa

21.međužupanijsko natjecanje mladih HCK održano je 7. i  8. travnja u Supetru na Braču.

U konkurenciji 14 ekipa podmlatka ekipa OŠ Petar Berislavić osvojila je 5.mjesto u sastavu: Lucia Pavković,Matea Brešan,Marija Marinović,Ana Rubelj,Andrea Glasnović i Matea Mamut s mentoricom Ankicom Bašić,  dok je u konkurenciji 9 ekipa mladih  ekipa SŠ Ivana Lucića osvojila  4.mjesto u sastavu: Matea Goleš,Pelegrina Celio Cega,Anđela Šalov,Vito Strahinjić,Ratko Majić i Petra Cemović s mentoricom Mirjanom Petrić.

Mlade moderatorice radionica prve pomoći Antonela Radić i Matea Bakica su osim podrške ekipama sudjelovale u pripremi realističnog prikaza ozljeda na sam dan natjecanja.

GDCK Brač organiziralo je za ekipe srdačan prijem,odličan smještaju Turističkom naselju Svpetrvs Hotela Kaktus,razgled Vidove gore, Bračkog muzeja i Kuće ulja.

Ekipe su imale dovoljno slobodnog vremena za upoznavanje,druženje i razmjenu iskustava što je uz samo natjecanje i bio cilj ove tradicionalne manifestacije Crvenog križa.

 -Sretni smo i ispunjeni dojmovima te prezadovoljni postignutim rezultatima što nas motivira da se nastavimo truditi biti još bolji. Zahvaljujemo ravnateljima,mentorima i roditeljima na podršci,a ekipama još jednom čestitam, kazala je Tanja Jakus, ravnateljica GDCK Trogir.

Foto: GDCK Trogir  

{gallery}ck7{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE