20 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAULTRA PRIJE ULTRE: 5. srpnja Zenta postaje plesni podij

ULTRA PRIJE ULTRE: 5. srpnja Zenta postaje plesni podij

Club Zenta bit će domaćin Ultra Meet party-a  05.07. u 22:00 

I dok se broje dani do početka još jedne ULTRA pustolovine, ljubitelji Ultra Europe festivala četvrtu godinu zaredom organiziraju ULTRA MEET party. Kao i svake godine trude se dovesti domaće pa i strane snage elektronske glazbe koji će zasigurno jednom i zasvirati na poznatoj Ultri.

Sam početak ove priče koja se dogodila na Ultri 2014 da sljedećih godina krenu sa okupljanjem ljubitelja elektronske glazbe su Adam, Sabrina, Karla i Roben. Sastali su se da bi izgradili tradiciju Meet Ultraša – Ultra prije Ultre. Ove godine nam donose mnoštvo noviteta kako od pozornica tako i Headlinera. Saznajemo od organizatora da će ove godine Pozornica biti jako velika uz specijalne efekte vatre, dim i svjetlosnih efekta i to kao Mainstage, ostale dvije Tech House i Trance naći će svoje ljubitelje glazbe. 

Dobra zabava je zagarantirana i ovom prilikom Vas pozivamo da se pridružite u što većem broju jer e zsigurno biti nezboravan party.

Club Zenta bit će domaćin Ultra Meet party-a 05.07. od 22:00 – 06:00 sati. Ulaznice svoje možete BESPLATNO rezervirati na www.ultrameetparty.com 

ZADNJE OBJAVE