38 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAULTRA PRIJE ULTRE Besplatno rezervirajte ulaznice za ovogodišnji Ultra meet party

ULTRA PRIJE ULTRE Besplatno rezervirajte ulaznice za ovogodišnji Ultra meet party

Ljubitelji Ultra Europe festivala petu godinu za redom organiziraju ULTRA MEET party 

Ostalo je točno 7 dana do početka nove ere ULTRA EUROPE festivala, najvećeg događaja u regiji. Kako znamo ove godine kao i naredne tri, Ultra Europe se preselila na Park Mladeži. Međutim ljubitelji Ultra Europe festivala petu godinu za redom organiziraju ULTRA MEET party. 

Ove godine ipak je zainteresiranost veća kako domaćih tako i stranih snaga elektronske glazbe. Sam početak ove priče koja se dogodila na Ultri 2014 da sljedećih godina krenu sa okupljanjem ljubitelja elektronske glazbe su Adam, Sabrina, Karla i Roben. 

Sastali su se da bi izgradili tradiciju Meet Ultraša – Ultra prije Ultre. Ove godine nam donose mnoštvo noviteta kako od pozornica tako i headlinera. Saznajemo od organizatora da će ove godine pozornica biti duplo veča nego što je to bilo prijašnjih godina uz specijalne efekte vatre, naravno dim i svjetlosni efekti. Dobra zabava je zagarantirana jer prošla godina je brojila više od 3000 partijanera, a ovom prilikom Vas pozivamo da se pridružite u što većem broju jer će zasigurno biti nezboravan party. 

Sve novitete možete pratiti na službenoj FACEBOOk stranici ultra meet. Club Zenta bit će domačin Ultra Meet party-a. 11. srpnja od 22 sata do 6 sati ujutro. VIP Rezervacije na upit. Ulaznice možete BESPLATNO rezervirati na www.ultrameetparty.com 

 

ZADNJE OBJAVE